2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزیره حالت میز صبحانه بذار ثابتش نکنبعد ک دلتو زد برش داری یا هی جابجاش کنی

بهم این پیشنهاد داد گفت میتونی نخواستیش بعنوان‌کنسول استفادش کنی

اما به نظر شما کنسول و جزیره شباهتی دارن؟

خیلی کوچیکه بنظزم اشپزخونتون اگه مثلا آشپزخونه بزرگتر بود بنطزم میشد

۱۴ متر فضای باز داره یعنی فقط وسطش اندازه یه فرش ۱۲ متری جا میشه که کنار هاش بازه از ۴ طرف

۱۴ متر فضای باز داره یعنی فقط وسطش اندازه یه فرش ۱۲ متری جا میشه که کنار هاش بازه از ۴ طرف

اگه بذاریش با چنتا میز  صبحانه دیگه کلا از میز غذاخوریت استفاده نمیکنی خیلی کاربردیه😆

زیر عنوان شما این بود که خواهرم میخواد موهاش رو بزنه بعد اومدم تو تاپیک شما خوندم‌ واسه آشپزخونه جزیره بزاریم گفتم وا با پول مو میشه جزیره زد 🤨بعد متوجه شدم اشتباه از من بوده 😅

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اگه بذاریش با چنتا میز صبحانه دیگه کلا از میز غذاخوریت استفاده نمیکنی خیلی کاربردیه😆

کاربردی که واقعا هست همین الانم طوری میسازه که سرویس چینی و کریستالم کامل جا میشه داخلش 

یه مشکل دیگم که هست من مهمون میاد خونم دوست ندارم آشپزخونه کامل دید داشته باشه اما میگن اپن و جزیره از مد رفته و اینکه هزینه جزیره تو کابینت خیلی گرون میشه نمیخواستم بعدا پشیمون بشم