2777
2789
عنوان

چقدر دلم ب حال خودم و زندگیم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 74 پست
عزیزم با توجه به شرایطت دیگه فقط سعی کن بی خیال باشی کمتر غصه بخوری دیگه سرنوشتت و بپذیر و راه سازش ...

من ک بخدا با همه چیش ساختم هر چی فکرشو بکنی ولی شوهرم نمخاد با من بسازه ...بخدایهدلخوشی ندارم من تو دنیا باورت میشه جز وجود خواهرم و دخترم

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  
پدر مادرتون چرا کمک نمیکنن؟؟

من پدرن هیلی مظلومه و دقیقا مادرم مثل شوهرمه ...بابام رو خیلی اذیت کرده....نمتونم برم خونشون زندگی با مادرم خیلی سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک بخدا با همه چیش ساختم هر چی فکرشو بکنی ولی شوهرم نمخاد با من بسازه ...بخدایهدلخوشی ندارم من تو ...

اون بیشتر بیماره فک کن. سرطان داره چند ماه دیگه میمیره چقدر تحملت در مقابل بدیاش میره بالا.

اون بیشتر بیماره فک کن. سرطان داره چند ماه دیگه میمیره چقدر تحملت در مقابل بدیاش میره بالا.

بعضی وقتا همین فکرو میکنم ...ولی خب یه وقتایی واقعا کم میارم خیلیییی کم میارم بخدا با خودم مگم کاش منم کمی طلا داشتم میفروختم با دخترم کلا از این شهر میرفتم 

من پدرن هیلی مظلومه و دقیقا مادرم مثل شوهرمه ...بابام رو خیلی اذیت کرده....نمتونم برم خونشون زندگی ب ...

آخی الهی😭😭😭

خواهر برادر نداری ؟

یا مادرشوهر پدرشوهر نداری ازشون کمک بخوای؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بعضی وقتا همین فکرو میکنم ...ولی خب یه وقتایی واقعا کم میارم خیلیییی کم میارم بخدا با خودم مگم کاش م ...

دیگه وقتی راهی نداری دلت و بزرگتر کن و بساز.به خدا زندگیای از تو سخترم هست که مجبورن به ساختن.

کاش از همون دوران عقد که رابطش با شما خوب نبود ازش جدا میشدی،یا از این آدم بچه نمی‌آوری.اگه جو خونه‌تون متشنج باشه تو روحیه و آینده اون بچه مستقیماً تاثیر میزاره‌.دیدم که میگم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
آخی الهی😭😭😭خواهر برادر نداری ؟یا مادرشوهر پدرشوهر نداری ازشون کمک بخوای؟

چرا دارم ولی درگیر زندگی خودشونن و حمایتم نمکنن...بخدا دیروز ب مادرشوهرم گفتم توروخدا کمکم کنین طلاق بگیرم بنده خدا هیچی نگفت...مادرشوهر پدرشوهرم خییلی خوبن خیل حرف میزنن حتی دعوا میکنن با شوهرم و هیچ نتیجه اس نداره

دیگه وقتی راهی نداری دلت و بزرگتر کن و بساز.به خدا زندگیای از تو سخترم هست که مجبورن به ساختن.

هی خواهر تنها امیدی ب خودم میدم همینه بخدا ک بدتر از بدم هس

چرا دارم ولی درگیر زندگی خودشونن و حمایتم نمکنن...بخدا دیروز ب مادرشوهرم گفتم توروخدا کمکم کنین طلاق ...

هیچوقت بدِ کسی رو نمیخوام و نخواستم

اما امثال شوهرِ شما واقعا مضر هستن برای بشریت و انسان ها .

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

کاش از همون دوران عقد که رابطش با شما خوب نبود ازش جدا میشدی،یا از این آدم بچه نمی‌آوری.اگه جو خونه‌ ...

ای کاش ی کاش

....ولی نشد ک بشه

میدونم خودمم تو همچین خونواده ای بزرگ شدم

هیچوقت بدِ کسی رو نمیخوام و نخواستماما امثال شوهرِ شما واقعا مضر هستن برای بشریت و انسان ها .

دقیقا بخدا خودمم ازارم ب یه مورچه نمرشه ولی شوهرم واقعا ظالمه و خودم خیلی نفرینش میکنم و دریغ از یه خراش کوچک