2777
2789
عنوان

چقدر دلم ب حال خودم و زندگیم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 74 پست
شوهرت آخرت وحشتناکی خواهد داشت اگه رضایت رو نگیره تو این دنیا

اگ اخرتی باشه خواهر....خدایی ک با این همه ظلم هیچ کاری نمیکنه و سکوت میکنه بنظرم تو اخرت هم قرار نیس چیزیو تغییر بده...ادمی ک این دنیارو داشته باشه قطعا دنیای دیگ رو هم داره

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اخرتی باشه خواهر....خدایی ک با این همه ظلم هیچ کاری نمیکنه و سکوت میکنه بنظرم تو اخرت هم قرار نیس ...

جدی که نمیگی؟ قطعا خدا هست و شما از بندگان مقربش هستی که داره این امتحان سخت رو ازت میگیره

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
دقیقا بخدا خودمم ازارم ب یه مورچه نمرشه ولی شوهرم واقعا ظالمه و خودم خیلی نفرینش میکنم و دریغ از یه ...

این دنیا دار مکافاته، جواب تمام ظلم هاش رو میگیره .

اما پدر و مادرش مقصر هستن خیلی

اونا که میدونن پسرشون چه قدر گند هست نباید زنش میدادن . هم آینده شمارو خراب کردن هم آینده نوه شون رو . حرف زدن چه فایده داره آخه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

تا حالا از در محبت و قربون صدقه وارد شدی؟ مامانم میگه جواب میده، البته من خودم نمی تونم

هرررر راهی بگی انجام دادم ...حتی شده همگین تحقیرم کرده همچین خوردم کرده ک از دور ببینی دلت ب حالم کبابه ولی بعدش من باهاش با احترام حرف زدم بعدش ولی دریغ از یه تغییر کوچک تو رفتارش

جدی که نمیگی؟ قطعا خدا هست و شما از بندگان مقربش هستی که داره این امتحان سخت رو ازت میگیره

بخدا شده ب این موضوع فکر کنم ...اخه تا کی قراره ظلم بشه بهم

بخدا شده ب این موضوع فکر کنم ...اخه تا کی قراره ظلم بشه بهم

زندگی پس از زندگی رو ببین حتما، بدرفتاری با زن 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
کاش جلو دخترم فقط حرف میزد ...بارها منو کتک زده جلوش برا الکی بخدا....خودم میدونم ک اینده ش تباهه و ...

درکت میکنم

خدا لعنتش کنه

یکی باهاش حرف بزنه بگه اگه اینجوری ادامه بده دخترتون مهرطلب میشه توی سن کم زود دل میبنده دنبال رابطه جنسی میره دور از جون

خود شما هم نه. کسی که حرف شنوی داره ازش. به خانوادش بگید حالشو نمیگیرن؟