2777
2789
عنوان

چقدر دلم ب حال خودم و زندگیم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی آینه با خودت تمرین کن، به خودت بگو که حرفاش برات مهم نیست به خودت بارها بگو آدم حسابش نمیکنی و ...

نمیدونم بخدا ...با اینکه چهره خوبی دارم روابط عمومیم همیشه عالی بود ضریب هوشبمم خیلی خوب بود ولی الان ب حدی رسیدم ک از اعتماد بنفس داعونم روم نمیشه تا سوپری برم نون بگیرم بخدا

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  
ن کسی رو ندارم ازم حمایت کنه هیچی هم ندارم از طرفی بچه م دارم

راضیش کن بیاد مشاوره

طلاق عاطفی بگیر فقط همخونه باشید. جلو بچتون میگه؟؟

آینده بچتون تباه میشه اگه شاهد این رفتاراش باشه. کاش خیانت کنه بره اونجا سرش گرم باشه به شما پول بده و ماهی یه بار سر بزنه

منم مثل شمام

شوهر منم همینه البته دست ب زن نداره

ولی تا خوبه خوبه ولی بد بشه چنانننن تحقیرت میکنه 

منم مثل شما حرف زدن عادیمو یادم رفته

اعتماد ب نفس صفررر

اصلا نمیتونم تو جمع برم سختمه 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

اگ کسی رو داری ک ازت حمایت کنه خیلی فدرشو بدون...من تو دوران عقد خیلی اذیت شدم ولی هی بابام و خانواد ...

پدر مادرتون چرا کمک نمیکنن؟؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

نمیدونم بخدا ...با اینکه چهره خوبی دارم روابط عمومیم همیشه عالی بود ضریب هوشبمم خیلی خوب بود ولی الا ...

دقیقا هدف اینجور افراد همینه، نزار از بین ببرتت

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
تاپیک های کاربر@roya_am‍ رو بخون شرایطش تقریبا مثل شما بوده با سیاست و تحلیل رفتاری تغییرش داده

کاربریش مسدود شده نمیاره

اسم تاپیکش چی بود

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

همون بمون خونه ش نمیتونه بیرونت کنه فقط نباید بترسی

همین دیگ ...خیلی ازش میترسم بخدا ...سعی میکنم نفهمه ولی نمیشه باورت نمشه بارها مثلا اومده از کنارم کنترل رو برداره من ناخوداگاه دستمو جلو صورتم گرفتم ک گفته چیه چرا میترسی کاریت ندارم😭

راضیش کن بیاد مشاورهطلاق عاطفی بگیر فقط همخونه باشید. جلو بچتون میگه؟؟آینده بچتون تباه میشه اگه شاهد ...

کاش جلو دخترم فقط حرف میزد ...بارها منو کتک زده جلوش برا الکی بخدا....خودم میدونم ک اینده ش تباهه و همین داغونم میکنه....ای کاش ای کاش ک خیانت میکرد بخدا شعار نمیدم ولی من ارزومه بهم خیانت کنه و خودش از زندگیم بره بیرون