2777
2789

امروز فهمیدم رفته با دوستاش ترکیه در حالی که گفته بود باید به سفر چند روزه کاری برم نگفت ترکیه اونم با دوستاش. قبلا هم ذروغ دیدم دستش هم رو شده. دلم نمیخواد با یه آدم دروغگو زندگی کنم یعنی اصلا بهش اطمینان ندارم ولی مشکلم بچمه. خانوادم تو شهر ما نیستن اینجا جایی ندارم برم اگه بخام جدا بشم باید بچمو بذارم و برم شهر خانوادم. قبلا هم گفته من هم مهریه و هم بچه رو نمیدم. حالا نمیدونم چکار کنم. خیلی گیر کردم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به گفتنش نیست اقدام کنی مجبوره مهریه بده

مهرم رو بگیرم بچه رو بهم نمیده. خیلی لجبازه. خیلی کارا ازش بر میاد نمیخام بچم اذیت بشه. نمیگه مهر نمیدم اولا که میگه میخای جدا بشی فقط توافقی بعد هم بچه رو نمیدم

واقعا؟ دارم از غصه گریه میکنم. میگم خداجون تو که نشونه میدی خب یه راهی هم بذار

من دیگه بریدم ولش کردم ب امون خدا

همش ادعا داره

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

خب چرا دروغ میگه اگه راستش بگه بحث میکنی و دعوا میکنی و نمیذاری بره؟؟

چرا اصلا باید بره تنهایی؟ چرا باید با دوستای مجردش بره مسافرت؟ مگه من و بچم ادم نیستیم؟ اگه من دو دقیقه جواب گوشی ندم دنیا رو بهم میریزه . 

من دیگه بریدم ولش کردم ب امون خداهمش ادعا داره

اینم الان از من طلبکاره. میگه تو لیاقت نداری. نمبدونم لیاقت چی ندارم. منم دلم میخاست ول میکرد منو کنار بچم میموندم کاری به هم نداشتیم. ولی انقدر بداخلاقی میکنه اعصاب منو بچم خرد میشه. میگه یا باید لال باشی یا بری

مهرم رو بگیرم بچه رو بهم نمیده. خیلی لجبازه. خیلی کارا ازش بر میاد نمیخام بچم اذیت بشه. نمیگه مهر نم ...

خب این حرفا حرفای همه ی مردا هست قرارنیست تو طبق حرف اون پیش بری. بعدشم تو شغل ودرامد ثابت داری که بتونی بچت رو تامین کنی؟