التماستون میکنم نفری یه حمد بخونید دکتر نگه عمل لازمه😭😭😭😭 خدا به بچه هام رحم کنه مدارسم باز شده اگه عمل کنم نمیتونم به بچه هام برسم 😭😭😭وای خیلی میترسم ، کسی رو جز شما ندارم توروخدا دعام کنید😭😭😭
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403