سلام خانمها من پسر ۱۸ ماهمو الآن دو هفته ست که ختنه کردم به روش سنتی ولی کلاهک آلت میره زیر پوست باقی مونده از ختنه باید روزی دوبار با زور سر الت و بدم بیرون که نچسبه ولی با بی قراری و درد و خونریزی همراهه ، دکتر بردم بهم گفته که کم ازش بریدن باید بره اتاق عمل ودوباره ختنه بشه تو رو خدا اگه کسی تجربه مشابه داره نظر بده
نگرفتمت که ولت کنم بعدشم دیوانه ای مگه بچه بیاری میخوای بدبختش کنی
تورو بخاطر مرد بودن نباید گزارش زد باید بخاطر جازدن خودت بجای طلبه و بدعت در دین و سخنان نزدیک به فتوا دادن گزارش زد
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دلیل علمی ختنه رو علمای غربی هم تایید کردن پس تقلیدی صورت نگرفته و این عمل فقط بخاطر مسلمان بودن نیست در ضمن ختنه در اسلام واجب نیست مستحب است
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬