سلام خانمها من پسر ۱۸ ماهمو الآن دو هفته ست که ختنه کردم به روش سنتی ولی کلاهک آلت میره زیر پوست باقی مونده از ختنه باید روزی دوبار با زور سر الت و بدم بیرون که نچسبه ولی با بی قراری و درد و خونریزی همراهه ، دکتر بردم بهم گفته که کم ازش بریدن باید بره اتاق عمل ودوباره ختنه بشه تو رو خدا اگه کسی تجربه مشابه داره نظر بده
وقتی دوماهه بود میخواستیم ختنه ش کنیم که شوهرم تصادف شدیدی کرد که جفت تو دستاش پلاتین گذاشتن و مای راستشم شکست پای چپشم کلا پوست و گوشتش جدا شده بود دیگه نشد تا الان
الان خارجیا که ختنه نمیکنن کاری میشن فعلا که از همه سالم ترن
برو یه سرچ تو گوگل بکن نباید بگی خارجیها چون دین یهود هم ختنه میکنن ثانیا مگه فقط ایران مسلمان هستن
و اینکه جوامعی که ختنه نمیکنن دقیقا مریضی هایی که گفتم توشون زیاده سرچ کنی مقاله هایی هست که نوشته
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اصلا ا ن لحظه که ختنه کردم یه تیکه عفونت از زیر پوستش در اوند بیرون
اینو به بیسوادای روشنفکر سایت بگو
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نگاه ما در بحث فقه اعتقادات رو داریم که میگه برای دین طرف خودش با تحقیق باید برسه به اون نتیجه من خو ...
پس مرجع تقلید رو کجای دلمون بزاریم جناب طلبه