2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کت و دامن شیک بگیر با کفش پاشنه بلند فوق العاده میشی

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
کت و دامن دارم کامنت تا بالای زانومه.کتش هم زرد.

اگر باهاش اوکی هستی بپوشش پس

اگرم فکر میکنی شاید مناسب نباشه، برو یه جدید بگی

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
موهام هم میخوام ساده باز بذارم فقط یه براشینگ و ویو ساده .بنطرتون چطور میشه

خیلی خوب میشهه

اگر باهاش اوکی هستی بپوشش پساگرم فکر میکنی شاید مناسب نباشه، برو یه جدید بگی

فقط نمیدونم شیک هس یا نه.چون اکثر همکارای شوهرم هستن میخوام شیک باشم و پوشیده.استرس گرفتم چکار کنم

فقط نمیدونم شیک هس یا نه.چون اکثر همکارای شوهرم هستن میخوام شیک باشم و پوشیده.استرس گرفتم چکار کنم

میتونی عکسشو بذاری تا راحت تر کمکت کنیم

قدم بلنده نمیخوام اورال بپوشم.عروسی هم برا دختر دوست شوهرمه درواقع کاملا غریبه.موندم چکار کنم.کت دام ...

کت دامن ک میگی احساس میکنم خیلی زنونه طور میشی 

میخای شومیز دامن خوشگل بپوش 

کراپ کت و شلوارم خیلی جذابه