2777
2789

خیلی ازش اسیب دیدم هم جسمی و هم روحی

۱۹ سالمه گاهی وقتا واسه چیزای الکی که خودمم میدونم مهم نیس استرس میگیرم و حتی دستم میلرزه

هرچی به خودم میگم مهم نیس و سعی میکنم بیخیالش شم باز گاهی وقتا میشه ولی خیلی وقتا هم نمیشه یا طول میکشه که آروم شم

روانشناس جواب میده یا باید قرص مصرف کنم؟( روانپزشک)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصم بخوری باید افکارت عوض کنی بامدیتیشن 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

بروروانشناس صددرصد جواب میگیری دنیاست عوض میشه

یه بار رفتم راضی نبودم روانشناس خوب از کجا پیدا کنم؟🥲

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

همین که مشکلت رو فهمیدی، یعنی نصف راه رو رفتی، چندتا از چیزهایی که بهت استرس میده رو بشین حلاجی کن با تعیین درصداحتمال وقوع چیزی که تو ذهنته، و این‌که آیا اصلا اتفاق افتاد، یا میفتاد یا فقط یه ترس بی‌مورد بوده؟

مطمئن باش بهترین کمک کننده بهت، خودتی

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه بار رفتم راضی نبودم روانشناس خوب از کجا پیدا کنم؟🥲

دکتر ساینا رو هم بگرد.اگه شهرت کوچیکه و خوب گیر نمیاد.

ضمن مراجعه به دکتر ذکر لاحول زیاد بگو 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چرا قفل کردی و نتایج معلوم نیست.... عجیبه

معلوم میشه یکم باید صبر کنین مشکل سایته

قفل کردم چون نظر سنجیه فقط 😁