2777
2789

ولی وقتی میرم تو برنامه ولتساپ پیامی نیست 

از دیروزه اینطوریه

قندشکنمم وصله تست میکنم پیامم میره 

چرا اینطوری میشه 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

واس منم بعضی اوقات همینه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بری بازش کنی داره تبلیغ خودشو میکنه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

یکی استوری هم بزاره اون جور می‌نویسه. ذهن تو درگیر نمن

کسی استوری نزاشته اخه

فکرم مشغوله یه جا رفته بودم سرکار یک ماه کار کردم کار تحویلشون دادم حقوقمو نمیریزن فردا دارم میرم شکایت جوابمو تو واتساپ نداده عوضی

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
باگه شاید

ممکنه یکی پیامشو بفرسته همون لحظه حذفش کنه اینطوری بشه؟ ولی ما متوجه حذف پیامش نشیم؟

بروزرسانیش کن خب شاید درست شد

اوکی مرسی