تا حالا با کسی تو مهمونی و عروسی شده روبوسی کنید بعد متوجه بشید که چقدر صورتش بوی خوبی میداد؟
بنظرتون اونا از چی استفاده میکنند انقدر بوش قالب میشه بر صورتشون و دهانشون؟ خیلی دلم میخواد منم اینجوری باشم
تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
3
75%
2
1
25%
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
لوازم آرایششون معطرهمن یه رژ داشتم بوی توت فرنگی میدادخیلیییی بوش زیاد بود
عههه؟ یعنی کرم پودر معطر هست؟
رژ لبا که تقریبن معطرن، ولی کرم پودر معطر فک کنم کمه!؟
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عههه؟ یعنی کرم پودر معطر هست؟ رژ لبا که تقریبن معطرن، ولی کرم پودر معطر فک کنم کمه!؟
کرم پودرای گرون قیمت معمولا بوی خوب و خاصی دارن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
والایکی میگفت کرم پودرای خوب بوندارن اصلااونایی که بو دارن ارزون قیمتن
ارزون قیمتا بو دارن ولی بویی نیس که خوشت بیاد
بوی خاص و لذتبخشی نیست. بیشتر بوی مواد
شیمیایی میدن. اون خوبا هم مهمه که اصل باشن
لوازم آرایششون معطرهمن یه رژ داشتم بوی توت فرنگی میدادخیلیییی بوش زیاد بود
عههه؟ یعنی کرم پودر معطر هست؟
رژ لبا که تقریبن معطرن، ولی کرم پودر معطر فک کنم کمه!؟
نوه ی داییم آمد باهام روبوسیی کرد یعنی یه بوی خوبی میداد صورتش کیف کردم😂پسر بودم میگرفتمش😎😂
آخ آخ همون دیگه😀
بعضیا واقعا صورتشون بوی وحشتناک خوبی میده😩
نمیدونم ادکلن میزنن به صورتشون یا چی🤔