منظورم همه فامیله خاله دایی بچه هاشون و..همه فامیل شوهر.تاباهاشون حرف نزنم هیچ کدوم بامن حرف نمیزنن منم باخودم گفتم این دفعه حرف نمیزنم باهاشون شاید توهم وفکروخیال خودمه ک میگم محل نمیذارن.عروسی بودیم باخواهرشوهرانشسته بودیم سرمیز ک دختردایی و عروس داییشون اومدن سرمیز باخواهرشوهرام حرف زدن وگفتن بیاین برقصیم ویه نگا حتی ب من نکردن(درواقع منتظربودن ک من اول سرصحبت وبازکنم)منم اینکارونکردم وبدون کلمه ای حرف زدن با من رفتن.دوباره توی همون عروسی سرمیزی برای خداحافظی رفتیم وعروس اون یکی دایی سرمیز بود سرشو انداخته بود پایین وسرشو بلند نمیکرد منتظربود ک من باهاش صحبت کنم.اینم بگم ک بحث کوچیکی وبزرگی نیست ک بگین حتما اونابزرگ ترن و شما وظیفته ن بعضیاشون حتی سنشونم ازمن پایین تره..اگ کسی بود بقیشو میگم فقط اینا نیست
راه حل میخوام واقعا بهم برمیخوره ک هیچ کسی منو ادم حساب نمیکنه..باید بگم ادم بدی نیستم خیلی بامحبتم وبهترین میزبانی ومیکنم میان خونمون ب هیچ کسی بی احترامی نمیکنم وکلا سرم توکارخودمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.