2777
2789
عذر میخام،قانع نمیشم.واقعا نماز خوندن برام ارامش بخش نیس.همه ی اینارو میدونم.خواهرم اخونده بارها و ب ...

حدس من این یه عده مثلاً نماز خون به شما ضربه ای زدن و ظلم ستم کردن.خدا اون هارو عذاب میکنه و حق شما رو ازشون میگیره.حتی اگه شوهر تون باشه.تا شما از شوهرتون راضی نباشید ایشون بهشت نمیره.حتی اگه کل روزهای و شب های عالم رو به عبادت و شب زنده داری پرداخته باشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفم کثیف نیس.خیلی مواظبم حق الناس گردنم نیفته.ولی خدا باید خودش بخاد.بارها تو‌ قران گفته.اگه نخاد ن ...

خدا تشریعا نمی‌خواد شما کوچکترین اذیتی بشی .

ولی خواست تکوینی خدا اینه که مثلاً شما فقیر باشی .شما با تلاش و کوشش و کار کردن و دعا ثروتمند میشی .

مثلاً مریض هستی شما با دکتر و دارو و دعا شفا پیدا می‌کنی .

و بقیه موارد.

خواست تشریعی و خواست تکوینی خدا رو از هم تفکیک کنید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حدس من این یه عده مثلاً نماز خون به شما ضربه ای زدن و ظلم ستم کردن.خدا اون هارو عذاب میکنه و حق شما ...

ن حدست کاملا اشتباهه.

شوهرمم نماز نمیخونه.

ولی نماز خوندنم ب اجبار پدرم بود،البته اوایل ک بچه بودم.بعد هم برای راضی نگه داشتنشون میخوندم و بعدترش برام عادت شده بود ولی برام لذتی نداشت.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
خدا تشریعا نمی‌خواد شما کوچکترین اذیتی بشی .ولی خواست تکوینی خدا اینه که مثلاً شما فقیر باشی .شما با ...

مشکلات مالی ک زیاد دارم،زیااااد.

ولی خداروشکر سالمم.

و اینم میدونم خاست خداس ک اینقدر بد میاریم.بعد میگن خدا برای هیچکس بد نمیخاد🙂

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
ن حدست کاملا اشتباهه.شوهرمم نماز نمیخونه.ولی نماز خوندنم ب اجبار پدرم بود،البته اوایل ک بچه بودم.بعد ...

نماز اجباری فایده نداره. نماز باید به قصد قربت خوند 

قربت یعنی نزدیکی به خدا.

شما آیات و روایات در مورد اهمیت و ارزش نماز رو پیدا کنید و مطالعه کنید هر چی علم شما بیشتر بشه آثار و برکاتشم بیشتر میشه.

احادیث رو جمع کنید ‌وهروز بخونید.

البته بنظر میاد این کارو نکنید.

موفق باشید خواهرم 

مشکلات مالی ک زیاد دارم،زیااااد.ولی خداروشکر سالمم.و اینم میدونم خاست خداس ک اینقدر بد میاریم.بعد می ...

خدا به شمر گفت چی؟ گفت یار امام باش مثل حر این میشه خواست تشریعی خدا‌.

ولی شمر امام رو کشت این شد خواست تکوینی خدا.

و شمر به خاطر نافرمانی خدا عذاب میشه.

خدا کسانی رو که باعث مثلاً فقر شما شدن رو عذاب میکنه.

خدا کسانی رو که باعث شدن شما این مشکلات رو داشته باشید رو عذاب می‌کنه.چون به خواست تشریعی خدا عمل نکردن.

من نماز نمی‌خونم چون همش یادم می‌ره غسل کنم ولی خدارو خیلی دوست دارم اما احساس میکنم دارم دور میشم ازش 

نمی‌دونم از وقتی نامزد کردم ناخن کاشتم حجابم رو برداشتم از خودم داره بدم میاد اه 

من میخوندم ولی وقتی دیدم که کسی که نماز میخونه ذات نداره و یکی که نماز نمیخونه ولی مهربونه به همه کمک میکنه  انسانیت داره ...تصمیم گرفتم انسانیت رو اول یاد بگیرم 

ولی نماز خوندن هم فایده ای داره که خدا گفته بخونید 

من نماز نمی‌خونم چون همش یادم می‌ره غسل کنم ولی خدارو خیلی دوست دارم اما احساس میکنم دارم دور میشم ا ...

هر وقت برگردی و توبه کنی خدا پذیراست.

باورمی کنی خدارودوست خودم میدونم وبهترازدوستی باخدانه پیداکردم ونه میکنم.وقتی نمازمیخونم کارام بدون نیازداشتن به کسی حل میشه.بقرآن راست میگم وقتی نمازمیخونم نه دلم آشوب داره نه استرس وفکرای بد.یه آرامش خاصی پیدامیکنم که توهیچی تابحال پیدانکردم.اون بمن نیاز نداره منم که بهش نیازمندم خودشم راه وصل منو وخودشو تونماز جای داده

خدایاااااا عاااااااشقتمممممممم