2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوندم دلیلی براش پیدا نکردم دیگه نخوندم

نظر منو بخون

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چون خدارو دوست دارم       

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
نظر منو بخون

من سالها نماز خوندم حتی اوقات بیکاریمم میخوندم ولی هیچوقت حس نزدیک بودن ب خدا نداشتم.کلا حس خوبی بهم نمیداد همش درگیر وضو گرفتن و پاک کردن ارایش و لاک و..بودم خسته کننده بود برام.

الانم ک نمیخونم حسم ب خدا همونطوره ک موقع نماز خوندن بود.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
من سالها نماز خوندم حتی اوقات بیکاریمم میخوندم ولی هیچوقت حس نزدیک بودن ب خدا نداشتم.کلا حس خوبی بهم ...

با حضور قلب نخوندی.

و اینکه خودت گفتی دغدغه ت لاک و آرایش بوده.نه نماز.

اه اذان شد اه وضو یادم رفت بگیرم قبل آرایش .اه وضوم باطل شد اه فلان اه ......

یک الله اکبر نماز صبح از کل ثروت های دنیا بیشتر ارزش داره.

صورت برزخی نماز به حدی زیباست که اگه اهل دنیا ببینمش از خور و خواب میوفتن تا بمیرن .

این صورت برزخی در برزخ همراهت باشه بهتره یا چهره ای زشت و پلید و ترسناک؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

با حضور قلب نخوندی.و اینکه خودت گفتی دغدغه ت لاک و آرایش بوده.نه نماز.اه اذان شد اه وضو یادم رفت بگی ...

حالا ارایش و لاک رو مثال زدم وگرنه همیشه ک ادم با ارایش نیس.

نه سالگی شروع کردم خوندن،اونموقع ک ارایش نداشتم تااااا ۱۵سالگی،ولی حس خاصی نداشتم.

من کلا خدارو حس نمیکنم.

همیشه هم برام مبهمه.

الان هر کی نماز میخونه صورت برزخیش زیباس مطمعنی؟؟

حالا ارایش و لاک رو مثال زدم وگرنه همیشه ک ادم با ارایش نیس.نه سالگی شروع کردم خوندن،اونموقع ک ارایش ...

اره این صورت برزخی در برزخ و قیامت و آخرت همراهته.

در واقع چیزی جز اعمال ما همراه ما نیست اونور.

هر چی علم ت رو زیاد کنی نسبت به عبادت ارزش و ثواب اون عبادت بیشتر میشه و قطعا حس بهتری میگیری مکه اینکه واسه معامله نماز بخونی .مثلاً یکی نماز میخونم تا خدا بهم پول بده این بدرد نمیخوره

اره این صورت برزخی در برزخ و قیامت و آخرت همراهته.در واقع چیزی جز اعمال ما همراه ما نیست اونور.هر چی ...

ولی من خییییییلیارو میشناسم ک نماز میخونن و زنا میکنن ظلم میکنن اخلاق ندارن و هزار کار کثیف دیگه.

باور نمیکنم با ی نماز خوندن صورت برزخیشون زیبا بشه.

اکثرشونم چنان غروری دارن ک انگار خودشونو از همه برتر و بهتر میدونن و همه رو جز خودشون و ادمای شبیه خودشون بی ارزش و بدرد نخور میدونن.

نگی اینطور نیس ک از ی خونواده و فامیل مذهبی هستم و تو دلشونم میدونم چجور ادمایی هستن

ولی من خییییییلیارو میشناسم ک نماز میخونن و زنا میکنن ظلم میکنن اخلاق ندارن و هزار کار کثیف دیگه.باو ...

نمازی در برزخ و قیامت خوبه که در دنیا باعث بشه از گناه جلوگیری کنه.

نماز اونها فقط قضا نداره.

ولی آیا این نماز مورد قبول هست؟ خیر نیست 

مثل نماز شراب خوار تا چهل روز مورد قبول نیست ولی باطل هم نیست .

بین قبول شدن نماز و باطل نشدن تفاوت هست.

اونایی که مثال زدید قطعا مورد عذاب قرار خواهند گرفت و شاید هیچکدوم از نمازاشون مورد قبول قرار نگیره.

نمازی در برزخ و قیامت خوبه که در دنیا باعث بشه از گناه جلوگیری کنه.نماز اونها فقط قضا نداره.ولی آیا ...

عذر میخام،قانع نمیشم.واقعا نماز خوندن برام ارامش بخش نیس.

همه ی اینارو میدونم.

خواهرم اخونده بارها و بارها حرف زدیم.

مگه نمیگین خدا هر کیو بخاد خودش ب راه راست میاره.

من از خدا میخام اگه راه راست اینه خودش ب این راه منو بیاره.

تمام🌹

عذر میخام،قانع نمیشم.واقعا نماز خوندن برام ارامش بخش نیس.همه ی اینارو میدونم.خواهرم اخونده بارها و ب ...

خدا دل بخواهی که نمیاره به راه راست.

شما شیر گوارا رو تو چه ظرفی می‌ریزی؟ ظرفی کثیف یا ظرفی تمیز و براق؟؟؟؟؟؟؟

ما باید گنجایش هدایت از سوی خدا رو داشته باشیم وگرنه که لطف خدا حدی نداره.

خدا دل بخواهی که نمیاره به راه راست.شما شیر گوارا رو تو چه ظرفی می‌ریزی؟ ظرفی کثیف یا ظرفی تمیز و بر ...

ظرفم کثیف نیس.

خیلی مواظبم حق الناس گردنم نیفته.

ولی خدا باید خودش بخاد.

بارها تو‌ قران گفته.

اگه نخاد نمیشه.بخوادم میشه.

من درخاستمو دادم منتظر جواب از طرف خودشم.