2777
2789

چهارمین ماه اقداممه میخوام از این به بعد بیخیال شم چون میگن اینحوری زود میگیره.... این روزا تخمک گذاریمه ولی هیچ درد یا ترشحی ندارم

شما اون ماهی که باردار شدی چیکار کردی

مطمئن باش بهت قول میدم همون ماهی که بیخیالش بشی بارداری...چون استرس اسپرمو میکشه

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و‌ منی که سقط کردم🥲

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

تخم هویج با گیاه پنج انگشت بخر از عطاری روز اول تا پنج پریودت دم کن عین چایی یه استکون با عسل بخور نگران نباش رحمت پاکسازی میشه و خونریزیت زیاد نگران نباش بادکش رحم و کمر بزار بادکش گرم روزی ک پاک شدی از پریود تا روز دهم بلافاصله بعد بادکش به رحمت عسل اصل طبی بخر با اپیکاتور بدون هیچ گونه چیزی بزن رحمت دستمال نخی بزار لباس زیرت پاهات بده بالا نریزه ببخش نوشتم قرص اسید فولیک ویتامین ای هر روز خودت و همسرت بخورین به همسرتم  خرما گردو کنجد پسته و تخم مرغ محلی و مخصوصا پیاز زیاد بده بخورن 🌺روز دوازدهم تا روز ۱۸ پریودت سه بار اقدام کن با دوروز فاصله یک روز در میان اقدام نکن حداقل سه روز یک بار به امید خدا بازدار میشی من خودم پنج سال رفتم دارو پکتر ای بو ای با این نسخه همون ماه باردار شدم و اینکه الان فصل حجامت هست خودت و همسرت حتما حجامت انجام بدید صد درصد جواب میگیری و همسرت قبل اقدام ببخش میگم دوش اب ولرم مایل به خنک بگیرن و تو دوران پریودی روغن سیاه دانه بزن روی تخم دان ها با چادر و شال دور کمرتو ببند انشالله باردار میشی بهم نتیجرو بگو منم شانسی بعد چند مدت الان اومدم نی نی سایت شاید قسمت خدا بود ببینم بگم بهتون 🌺

چیکار کردی که استرس نداشته باشی

اون ماه اصلا میخواستم اقدام نکنم مجلسم داشتیم سرم شلوغ بود همون روزا ولی خب شوهرم گفت نمی‌خواد جلوگیری کنیم ایندفعه همون یبار شد با اینکه پاشدم زود و اصلا مطمئن بودم نمیشه

اگه بتونی ک عالیه من یک ساله میخام بیخیال شم ولی نمیتونم😑

ذهتن رو از بچه بیار بیرون کلا هنگام اقدام برای بارداری اقدام نکن استرس نباید داشته باشید میشه سعی کن همه چی رو خدا تو زمانش به ادم میده نباید زور کنید 

اگه بتونی ک عالیه من یک ساله میخام بیخیال شم ولی نمیتونم😑

ذهتن رو از بچه بیار بیرون کلا هنگام اقدام برای بارداری اقدام نکن استرس نباید داشته باشید میشه سعی کن همه چی رو خدا تو زمانش به ادم میده نباید زور کنید 

تخم هویج با گیاه پنج انگشت بخر از عطاری روز اول تا پنج پریودت دم کن عین چایی یه استکون با عسل بخور ن ...

کاملترین راه حل و کامنت

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما