2777
2789
عنوان

رفتیم میوه فروشی شوهرم جلو میوه فروش باهام بحث کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7056 بازدید | 163 پست

عیبی نداره تو زندگی پیش میاد از این مسائل.گذشت کن هیچی ارزش دلخوری و سردی بینتون رو نداره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

فدای سرت خوبه اقوام خودشون هستند من که شوهرم اقوام خودش بیاد جون آدمیزاد بخوام فراهم می‌کنه 🤣🤣ولی من بهش میگم چه خبره اینهمه خرید توام خیالت نباشه به درک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که رفتی خونه عکس العملت چی بود؟عذرخواهی کرد؟

ناراحت شدم گفتم چرا اینکارو کردی؟ اگه منم تورو جلو فروشنده خورد کنم اینجوری رفتار کنم خوشت میاد؟ گفت چیز چرت و پرت برداشته بودی میخواستی چجوری رفتارکنم؟ چیشد مگه مگه چکارکردم؟ میخواستی چیز چرت برنداری

حق باشوهرته اگر مهمونات بیشتر از ۴ نفر بودن اومدو همه میخواستن ازون سیبا بردارن مخصوصا اگر چند تا بچ ...

چرا همیشه حقو ب آقایون میدین؟ خوب میگفت ۴ تا کمه عزیزم برو ۴ تای دیگه بردار .بسه توروخدا 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کاری به رفتار شوهرت ندارم ولی واقعا پولت رو میریختی تو چاه

الان تقریبا یک ماهی میشه شوهرم دوتا دونه رو میوه ها خریده بود یکیش رو قاچ کردیم هیچ کس نتونست بخوره از بس ترش بود یکی دیگه ش هم مونده تو یخچال 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

ای کاش میگفتی هوس کردم 

شاید گفتی برای تزئین اینم ی جوری شده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
ناراحت شدم گفتم چرا اینکارو کردی؟ اگه منم تورو جلو فروشنده خورد کنم اینجوری رفتار کنم خوشت میاد؟ گفت ...

همون چیز چرت و پرتو باید میزدی توسرش .شام هم درست نکن که بفهمه چطور رفتار کنه .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کاری به رفتار شوهرت ندارم ولی واقعا پولت رو میریختی تو چاهالان تقریبا یک ماهی میشه شوهرم دوتا دونه ر ...

وااااا من خیلی دوست دارم 

خوشمزه هست که

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
چرا همیشه حقو ب آقایون میدین؟ خوب میگفت ۴ تا کمه عزیزم برو ۴ تای دیگه بردار .بسه توروخدا

من کی حقو به شوهرش دادم؟؟

گفتم کار شوهرت اشتباه بوده 

اما اینکه 4 تا برای تزیین برداری هم اشتباهه 

یا باید بیشتر بر می‌داشت یا کلا بر نمی داشت !

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

درست نبود پیش صاحب مغازه گفته

باید جایی ک کسی نمیشنوه میگفت پول ندارم یا هرچی 

هرچند که ۳۰ تومن پولی نیست

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

نمیدونم واقعا چی بگم

بشین باهاش خیلی آروم حرف بزن بگو اون که ارزشی نداشت ولی دفعه بعدی خواستی چیزی بهم بگی یا کار اشتباهی کردم بهتره بزاری برسیم خونه بعد راجبش حرف بزن نه اینکه جلو بقیه منو سنگ رو یخ کنی 

خیلی آروم بدون غر غر حرفتو بزن

بعدم شاید عزیزم دستش خالی بوده قسطی قرضی چیزی داشته اینجور مواقع هزارتومنم غنیمته ازش دلیل این رفتارشو حتما بپرس ولی یادت نره فقط با ملایمت حرف بزن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️