2777
2789
عنوان

رفتیم میوه فروشی شوهرم جلو میوه فروش باهام بحث کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 163 پست
لطفا اگه درخواست دوستیمون پذیرفتی بگو تا پیام بزارم برات ممنون

نگو ک رفتی مشاوره بگیری😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مرد من هیچکس جز خودش براش مهم نیست، اگه دلش حس قدرت میخاست جلو فروشنده اون چهارتا سیب رو می‌خرید که ...

ببین عزیزم همه مردا همینن مرد من از مرد شما بدتره تا مسافرت نخواد نمیره نمیبره حالا من از دلتنگی بمیرم تو شهر خودش کنار مامانش زندگی میکنه دارم میمیرم از غصه بروی خودش نمیاره مث آدم سرکار نمیره تا میبینه من ۲زار پول دارم از هرراهی وارد میشه ازم بگیره بچمون مریضه اما میره بچه خواهرشو میبره دکتر.هزاربار تو فروشگاه بهم گفته بذا سرجاش و خیلی چیزای دیگه.بعد خودتون قضاوت کنین رفتار شوهر شما تو میوه فروشی کنار اینهمه بدی چقد بد بوده.من اگه قرار بود بخاطر خودخواهی شوهر غصه بخورم که باید تا الان مرده بودم 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار همسرتون واقعا زشت بوده اما من دقت کردم اکثر مردا همین مدلی ان.

شماهم تو این گرونی نمیخواد دنبال تزیینات باشی کلا مردا همیشه درمقابل تجملات و تزئینات گارد میگیرن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شوهر من مغازه داره. میوه و سوپر

انقد ازین جریانا تعریف میکنه، مال شما که چیزی نیست

مثلا میگه بچش واسه یه بستنی خودشو هلاک میکنه، نمیخره هیچ یکی هم میزنه تو گوش بچه! 

یا یکی به خانومش زنگ میزنه چی بخرم. خانومش میگه تخم مرغ و گوجه... کلی فحش پدر و مادر میده که هفته پیش تخم مرغ خریدم چیکارشون کردی!! 

شوهرم خیلی دلسوزه، بیشتر وقتا خودش به بچه هایی که خوراکی میخوان و باباشون نمیخره، خوراکی رو میده

خونه هم میاد کلی دلش میسوزه و با سوز و گداز تعریف میکنه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
شوهر من مغازه داره. میوه و سوپرانقد ازین جریانا تعریف میکنه، مال شما که چیزی نیستمثلا میگه بچش واسه ...

عزیزم ناراحت نشی ولی همسرت کار اشتباهی میکنه من دخترمو همسرم میبرد مغازه خیلی بدعادت شده چون واسش همه چیز میخرید...دیدم خیلی اخلاقش بد شده و جرات نمیکردی بهش نه بگی مغازه رو میزاشت رو سرش و به همه خوراکی ها دست میزد منم الان دارم روش کار میکنم گاهی اوقات میریم بیرون براش هیچی نمیخرم...اون پدر و مادر هم حتما یچیزی میدونن که نمیخرن 

عزیزم ناراحت نشی ولی همسرت کار اشتباهی میکنه من دخترمو همسرم میبرد مغازه خیلی بدعادت شده چون واسش هم ...

نه خودمم بهش گفتم. میگه ندارن نخرن، چرا بچه رو میزنن

دلرحمه و دلش میسوزه، دست خودش نیست. میگه خیلی دوست دارم برام مهم نباشه ولی نمیشه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
بگو اخه مرد ۲۹ تومن ارزش سنگ رو یخ کردن زنتو داره

مردا همینن خیلی کم پیش میاد برای زن ارزش قایل بسن من هر جا با همسر می رفتم جایی حیثیت برام نمی ذاشت الان دیگه هیچچ جا باهاش نمی رم هیچچچ جا 

کارت دارم پول نیست توش

عزیزم 😔 ازش سعی کن بگیری همیشه یه پس اندازی داشته باش واسه خودت

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔