2777
2789
عنوان

اونایی که تلگرام رو خوب میشناسید

85 بازدید | 10 پست

برای شما هم این حالت پیش اومده ؟

عکسشو تو کامنتا میذارم ...

نتم کنده دیر شد عذر میخوام ،من کلی از کاربرای تلگرامو چک کردم فقط یه مورد برام این حالتی اومده 🫤

اولش فکر میکردم برای همه اینجوری باشه ولی الان نگاه کردم فقط با دو تا کاربری یه فرد اینجوری میشه ،جز مخاطبینمم نیست ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بقیه شمارتونو دارن این‌مخاطب نداره یا مخفی کردین واسش

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

چون بقیه شمارتونو دارن این‌مخاطب نداره یا مخفی کردین واسش

حتی اونی که شماره میدونم نداره رو هم چک کردم 😅جز مخاطبینمم بوده ولی الان حذفش کردم ،احتمالا از اینه ؟

من برای همه مخفی میکنم و کردم و نمیاد این مورد 

فقط برای این شخص و روی دو تا کاربریش میاد 💀😂

من الان برای کسایی که نه شمارشون رو دارم نه اونا شماره منو دارن چک کردم نمیاد که !

همین دیگه 😅برای من فقط روی دو تا کاربری این شخص میاد 😅برای بقیه نمیاد همچین چیزی