2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد پری اقدام داشتن و باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101800 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي دكتر من گفت از فرداي پري هر شب تا يك روز قبل تخمك گذاري، به نظرم منطقيه چون وقتي دفعاتش بيشتر با ...

بمن گفت تعداد دفعات کم شه اسپرمی که تو دستگاه تناسلی مرد چندروز مونده تحرک و کیفیتش کم میشه برا همین کم کن دفعاتت رو ..اونم که گفت سه چارز قبلش دیگه اقدام نکن گفت چون اسپرم yخیلی زنده نمیمونه تا تخمک گذاریت برسه ازبین رفته اما ایکس تا 5 روز زنده میمونه و ممکنه لقاح صورت بگیره و دختر شه

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بله من یه پسر دارم

خمیشه دوست داشتم اولی دختر دومی پسر باشه. چون من هر دو جنسو خیلی دوست داشتم و دارم. اما شوهرم چون خواهر نداشته بیش از حد دختر دوست داره. الانم میگه ایشالا خدا دیگه یه دخترم بهم میده این دفعه دیگه. بعد من ناراحت میشم میگم نکنه نشه و بخوره تو ذوقش. اخه خیلی دوست داره  

همه چیز 

بچه ها من یه دوست دارم بیش از حد غذاهاشو توش و شور میکنه و دختر داره! من میگم درسته ترشی میگن شانس دختر رو بیشتر میکنه اما اونقدی که اون شور میخوره سدیم بدنش یعنی بالا نمیرفته! ولی روز اقدامشو نمیدونم چه موقعی بوده!

همه چیز 
بچه ها من یه دوست دارم بیش از حد غذاهاشو توش و شور میکنه و دختر داره! من میگم درسته ترشی میگن شانس د ...

دكتر من ميگه نمك توي غذا دچار يك سري واكنش شيميايي ميشه و براي اين موضوع مشكلي ايجاد نميكنه

لبنيات و جيزاي ترش زياد ميخوري؟

لبنیات رو دکتر خیلی تاکید کرد.اما چیزای ترش رو خودم همیشه تاکید دارم روش😜

بله من یه پسر دارم خمیشه دوست داشتم اولی دختر دومی پسر باشه. چون من هر دو جنسو خیلی دوست داشتم و دا ...

ای جان.. غصه نخور عزیزم.ایشالا خدا بهت یه دختر ناناس بده😊