2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد پری اقدام داشتن و باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101734 بازدید | 85 پست
ببخشید استاتر بعدپاکی فقط یه بار نزدیکی داشتید و پسرشد؟

نه عزیزم.سه بار.دکتر گفت یه بار کمه.باید به 3 بار برسونم

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
خدا حفظش کنه براتون عزیزم .منم دلم پسر میخاد میخاستم باافاصله بعد پاکی اقدام کنم .

پسر رو میگن تو روزای تخمک گذاری اقدام باید کرد.علمیش اینه.اما خب نهایت خواست خداست.شما سعیت رو بکن ایشالا خدا صلاحت رو جنسیت دلخواهت قرار بده😘

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@حنانه92  

عزیزم انگار واقعا درست از اب درمیاد اقدام روز بعد پریودی

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
چطور عزیزم

این تاپیکم استاتر روز بعد پاکی اقدام داشتند و شاه پسر شده ..نرگس یعنی میشه 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
این تاپیکم استاتر روز بعد پاکی اقدام داشتند و شاه پسر شده ..نرگس یعنی میشه 

عزیییزم چرا نشه .تو دوره هات کوتاهه از امشب شروع کن اقدامتو ان شاااله که میشه.واسه خدا که کار نشد نداره عزیز من😊😊منم ان شااله از دوازده سیکل که میشه پنج شنبه شروع میکنم اقدام یه شب درمیونم رو 

سلام بچه ها منم دوره هام ٢٦ روزه تا ٢٨ روزه هست ديشب پاك شدم،يعنى از امروز برم اقدام؟ممكنه تخمك گذاريم بعد از پريود باشه؟اين ترشح سفيد كه ببخشيد دارم ميتونه تخمك گذارى باشه؟

من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم  ب ...

دوست عزیزمنی ک بچه ی پسرمیخوام ممکنه بچه با ی روز درمیان بالافاصله بعد پریودی پسربشه؟؟

من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم  ب ...

جنسیت بچتون چی شد؟؟؟

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.