2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد پری اقدام داشتن و باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101734 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه لطفا دستوراتشو بهم بگي، ميخوام با مال خودم مقايسه كنم

یکی زمانشه که گفتم.. قلیایی کردن محیط واژن با سرکه.. رابطه عمقی نباشه سطحی باشه.. ارگاسم زن بعد از مرد..تعداد دفعات رابطه کم باشه یعنی فواصلش بیشتر باشه.برعکس برا پسر میگن زیاد باشه هرروز..

فک کنم همینا بود برگش همرام نیس.برسم خونه اگه چیز دیگم بود برات میفرستم.تو چند ماه اقدامی؟بیا دوس شیم باهم بریم جلو😉

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
یکی زمانشه که گفتم.. قلیایی کردن محیط واژن با سرکه.. رابطه عمقی نباشه سطحی باشه.. ارگاسم زن بعد از م ...

آره حتما خوشحال ميشم، من يم ماهو نيم رژيم بودم اين ماه ميخوام تازه برم اقدام

من چون عاشق دخترم همه ي تلاشمو ميكنم، اگه خدا بخواد حتما ميشه

100% عزیزم.

واسه هر دوتون ارزوی موفقیت دارم و انشالا که صاحب دختر شین منم یکم امیدوار شم به اینده که شاید منم دختردار شم

همه چیز 
یکی زمانشه که گفتم.. قلیایی کردن محیط واژن با سرکه.. رابطه عمقی نباشه سطحی باشه.. ارگاسم زن بعد از م ...

ولي دكتر من گفت از فرداي پري هر شب تا يك روز قبل تخمك گذاري، به نظرم منطقيه چون وقتي دفعاتش بيشتر باشه اسپرم ضعيف تره ديگه، بازم نميدونم!؟

من روز بعد از اتمام پریودم خیلی وقتها رابطه داشتم بدون هیچ محافظتی ولی هیچوقت باردار نشدم.من فک کنم حق با ثمینه هر چی رابطه بیشتر باشه اسپرم ضعیفتر میشه و این واسه دختر شدن بهتره!؟ و اینکه اصلا نزدیک نخمگذاریتون اقدان نکنین. چون ماله من درست تو روز 15 اقدام و اینکه یبار رابطه تو اون ماه داشتم  که حامله شدم. درست بعد رابطه انگار گرفته بود. چون من بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی بی تاثیر بود. یعنی اینکه انقد حرکتون سریعه و زود بارور میکنن  

همه چیز