2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد پری اقدام داشتن و باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101759 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيزاي ترش مثلا چي ميخوري؟

لوااشک.. ترشی.. کلا هرچی ترشه😜😜😜😜ِِِِ.. وای دلم خواااست

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
از کجا فهمیدی؟از کیت تخمک گذاری؟ببین میگن ترشحات قبل تخمک گذاری زیاده.. من دقیقا هردفه بلافاصله بعد ...

ما رو روز بعد پریودی نزدیکی داشتیم  دقیقا را روز بعد اون بی بی چک من مثبت شد 

چون تو اون تاریخ جلوگیری نداشتیم 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم  ب ...

سلام ببخشید میشه بگید دوره پریودیتون چند روزه یت مگه؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
آره..ولی شنیدم اسپرم چندروز زنده میمونه تو رحم.. آخه دختر میخوام.میگن از تخمک گذاری دور باشه یکم دخ ...

سلام استاتر عزیز سما بلافاصله بعداز پری اقدام داشتین باردارشدین ؟؟جنسین نی نی تون چیه و اینکه تخمک ءذارینون چندمه .ممنون میشم جواب بدید 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
بچه ها من یه دوست دارم بیش از حد غذاهاشو توش و شور میکنه و دختر داره! من میگم درسته ترشی میگن شانس د ...

وای عزیزم رابطه شما بعد از پاکی بود و گرفت؟؟؟

اتفاقا منم تحت نظر دکتر هستم.برنامه تعیین جنسیتشون این بود که برا دختر شدن از قطع پریودی تا سه چاررو ...

بلاخره شما کی اقدام کردین بچتون پسر شد؟

سلام استاتر عزیز سما بلافاصله بعداز پری اقدام داشتین باردارشدین ؟؟جنسین نی نی تون چیه و اینکه تخمک ء ...

سلام عزیزم.آره بلافاصله بعد پری تا 3 روز قبل تخمک گذاری.قاعدتا بایددد دختر میشد بچمون.ولی خواست خدا بود که پسملی خوشگله قسمتمون بشه😍

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

خدا حفظش کنه براتون عزیزم .منم دلم پسر میخاد میخاستم باافاصله بعد پاکی اقدام کنم .

ببخشید استاتر بعدپاکی فقط یه بار نزدیکی داشتید و پسرشد؟