2777
2789
عنوان

تب نوزاد نه ماهه به خاطر خدا مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چقدر بدشماسی میارم من 😭😭😭

عزیزم چرا بدشانسی؟ ویروس را که همه میگیرند. ناراحت نباش، دکتر باید معاینه کنه، اگه عفونت باشه که چرک خشک کن متناسب به سنش میده، که سریع خوبش میکنه، اگه هم عفونی نباشه  سرماخوردگی و ... میده. ولی حتما ببرش دکتر.

دختر من ۹ماهشه. دیروزم بالا آورد .بدنشم گرمه. تب نداره. دندون میخواد دربیاره به خاطر همین. غذای سنگی ...

اره عزیزم منم تازه یه دونه دندون چند روز پیش درآورده و بدنش گرمه یخورده بیشتر البته و هیچی هم نمیخوره هر کاری میکنم ظهر به زور بهش غذا دادم غذا هم سنگین بود که آورد بالا

عزیزم چرا بدشانسی؟ ویروس را که همه میگیرند. ناراحت نباش، دکتر باید معاینه کنه، اگه عفونت باشه که چرک ...

به خدا بدشانسی تو این ماه دو تا ویروس دیگه گرفت تازه خوب شده بود 😰

اره عزیزم منم تازه یه دونه دندون چند روز پیش درآورده و بدنش گرمه یخورده بیشتر البته و هیچی هم نمیخور ...

مثل خودمی. دختر منم چیزی نمیخورد منم از ترس اینکه ضعف نکنه به زور دادم بالا آورد. داغی بدنش به خاطر دندون درآوردنش هست . بی اشتها میشن بچه ها.  اگه تب سنج داری تبش رو بگیر زیر ۳۷باشه تب نیست. یه روش دیگه هم لبهاتو بذار روی پیشونی یا بدنش اگه لبات داغ شد تب داره. من همیشه اینجوری تست میکنم

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
مثل خودمی. دختر منم چیزی نمیخورد منم از ترس اینکه ضعف نکنه به زور دادم بالا آورد. داغی بدنش به خاطر ...

اره یه دونه در آورده 

استامینوفن دادم تب نداره خدا رو شکر الان فقط بی اشتهایی 

بعد هیچی نمیخوره میترسم بچه از حال نره🤕

به خدا بدشانسی تو این ماه دو تا ویروس دیگه گرفت تازه خوب شده بود 😰

پس اگه بردیش دکتر، بهش زمان های ویروس گرفتنش و داروهایی که بهش میدادی را بگو و یا اگه غذای سنگینی دیروز خورده.

دکتر که معاینه کنه ببینه عفونی نیست دیگه بنا را موارد قبل میذاره.

فقط عزیز اگه دکتر بنابر اینکه بدن بچه‌تون ضعیف شده که چند بار پشت سر هم ویروس گرفته، زینک و ... داد، زینک را خیلی کم بهش بده و بیشتر ترجیحت به غذای مقوی باشه نه زینک، چون مصرف زینک بیشتر مواقع باعث بلوغ زودرس بچه ها توی سن بالاتر میشه.

ضعیف که شده خیلی لاغر شده

چند تا قلیه گوشت بردارید، با یه مقدار پیاز و دو تا قاچ هویج و کمی نمک،(هویج هم نباشه مشکلی نیست) بریزید توی شیشه مربایی، درش را محکم ببندید، بذاریدش توی کتری تا بپزه، اب داخلش نره، بعد که پخت، گوشتها اب انداخته، اب این گوشت خیلیی مقویه، چون کوچیکه اب گوشت خالی بهش بده، گوشتاش براش فعلا سنگینه به خصوص اینکه بی اشتهاس و بالا میاره.

(بازم میگم دیدید تب داره و بالا میاره حتما ببریدش دکتر)

اره یه دونه در آورده استامینوفن دادم تب نداره خدا رو شکر الان فقط بی اشتهایی بعد هیچی نمیخوره میترسم ...

نترس بچه ۹ماهه دیگه قندش نمی افته. چندساعت بهش زمان بده بذار سبک بشه. شیر میخوره بهش بده. اما مجبورش نکن زیاد بخوره. من فعلا از دیروز بهش غذا ندادم دارم بهش شیر میدم.شیرخشکی هستش. از فردا دوباره بهش غذا میدم

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه