2777
2789

پارسال میدادن وسط ها قطع شده بود دوباره شهریور ماه شروع کردن 

من دهک هفت هستم ۱۳۰۰ دادن البته دوقلو دارم یکی وزنش زیاده یکی ضعیفه به اون ضعیفه دادن 

میرین فروشگاه زنجیره ای اونجا خرید میکنین

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

ربطی به وزن داره؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حساب سرپرست درسته،،؟ یا مادر می‌تونه بگیرع

خب حساب کالابرگ دیگه کارت یارانه برو بده فروشگاه کارت بکشه ببینه چقد تعلق گرفته خرید کن 

من اندازه ۱۷۰۰ خرید کردم ۵۰۰ کارت کشیدم 

البته اون ۵۰۰ وسایلایی برداشتم،که عضو کالابرگ نبوده برای همین

کجا باید اسم بنویسیم؟ من پارسال رفتم بهداشت اسم بچمو رد نکردن اصلا

ن این جایی ثبت نام نداره بزن برنامه شمارو نصب کن اونجا ببین تعلق گرفته یا نه 

اون نوشته سو تغذیه اونه 

برنامه شمارو نتونستی نصب کنی کارت یارانه ببر بده فروشگاه کارت بکشا ببینه موجوده یا نه 

یارانه ما با شوهرمه اونم با ما زندگی نمیکنه

یارانه بچه تو کدومتونه اون کارتی که یارانه بچه واریز میشه

ربطی به وزن داره؟

اره بچه های کم وزن من دوقلو دارم یکی ضعیفه یکی توپول 

خودشم دهک ۷ هستیم ولی به اون ضعیفه تعلق گرفته ولی بازم کارتو ببر فروشگاه یا برنامه شما بزن ببین 

چه ربطی به وزن بچه داره؟من دخترم ۳سالشه ۱۳ کیلوعه

برنامه شمارو نتونستی نصب کنی کارت یارانه ببر بده فروشگاه کارت بکشا ببینه موجوده یا نه

به من نمیدن 

چون دهک هشتم هستیم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم