2777
2789

جنسیت نی نی هاتون چیه؟ سیسمونی خریدین؟ 

برا من دختره 

برج ۹ دنیا میاد انشالله

هنو چیزی خاصی نگرفتم براش😅

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوقلو دختر

دیگه کم بوده اگه ۳۸ هفته دکترم گفت بخوام زایمان کنم ۸ روز دیگه به دنیا میان،،اگه بمونم برم توی ۳۹ هفته،،۱۰ روز دیگه مونده.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آخر36هفته هستمشنبه سونو37هفتگی دارم، ببینم وضعیت چطورهیک مقدارلباس خریدم

ای جان چیزی نمونده😍😍😍

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
من رفتم ان تی خیلی دکتر خوب معروفی بود ولی نگفت فقط گفت احتمال دختر بیشتر میدم تا پسر برو آنومالی بی ...

سلامت باشه😍

دوقلو دختردیگه کم بوده اگه ۳۸ هفته دکترم گفت بخوام زایمان کنم ۸ روز دیگه به دنیا میان،،اگه بمونم برم ...

ای خدا حستو خریدارررررم😍😍😍

ای خدا حستو خریدارررررم😍😍😍

😍😘❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

سزارینی؟ همه چیزاشون رو ست خریدی؟

آره عزیزم سزارین می کنم.

نه همه چیز رو ست نخریدم یه سری وسایلشون مثل همه،،مثل کالسکه و کریر و ساکاشون و....

ولی رنگ سرویس خوابشون و وسایل خرده ریز و لباساشون متفاوته.

1
5
10
15
20
25
30
35
40