2777
2789
عنوان

بعد میگن چرا شوهرمون ب ما خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 61 پست
توهینی نکرد دنبال زیربغل ماری!!!!حرف فامیل میبری میاری و تنش ایجاد میکنی تو فامیل بس نیست الان نوبت ...

😐😐😐😐اینجا الان کسی از فامیلا اینجاست؟یا کسی منو میشناسه؟اینهمه آدم از خواهرشوهر و مادرشوهرو و غیره میام تاپیک میزنن حرف میبرن میارن

مثالش درست نبود 

ینی چی اخه واسه تمسخر ینفر میاد از لباس ی قومیت مایه میزاره😐😐😐

اگه اینطوره پس زنی که شوهرش مدام به خودش نرسه و شیک نپوشه حق داره بره خیانت کنه..اینم شد منطق واقعا! ...

عزیزم منطور منو کلا اشتباه گرفتی استاتر میگع زن شلخته س شوهرش حق داشت خیانت کنه گفتم اگ از ظاهرش ناراصی بره باهاش در میون بزاره بهش برسه ن خیانت کنه  کلا ب مرد جماعت نباید رو بدی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دنبال تنشی چه تو خانواده چه تو سایت...اصالت کردا به شلوارشونه؟ بیا برو خدا شفات بده بابا

عزیزم ببین اینجا ی سایت

هزاران نفر میام از خانواده شوهر و فک و فامیل و...تاپیک میزنن 

شما کلا مثالت درست نبود 

خیلیا هستن ک ممکنه با این حرف ناراحت بشن!من نگفتم اصالتشونه میگم اون شلوار مربوط ب اون قومیته و تو میتونسی مثال بهتری بزنی ن اینکه اونو بگی 

خیلیا ممکنه بد برداشت کنن این حرف رو

عزیزم منطور منو کلا اشتباه گرفتی استاتر میگع زن شلخته س شوهرش حق داشت خیانت کنه گفتم اگ از ظاهرش نار ...

اره عزیزم حرف شما رو متوجه شدم مخاطبم ولی کاربرایی بود که گفتن زنه باید بخودش برسه تا شوهرش خیانت نکنه 😁😁

😐😐😐😐اینجا الان کسی از فامیلا اینجاست؟یا کسی منو میشناسه؟اینهمه آدم از خواهرشوهر و مادرشوهرو و غی ...

منظورش این بود لباسی نیس که مرد بخواد جلوی زنش بپوشه لباس راحتیه خب

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
حالا اون از کجا فهمید این تو اتاق خوابش چی میپوشه؟

ن بابا رفته بودیم خرید 

بعد جمع خانومانه بود خب گفتن چی خریدید فلان اینم چندتا لباس خواب و کراپ و شلوارک اینا خریده بود آورده بود نشون میداد

😊😊ببین دوست عزیز وقتییییی اومدییی داری برای تمسخر دیگران از شلوار کوردی مایه میزاریهمین ینی توهینچ ...

دوست عزیزم اصالت کورد ب شلوارش نیست

کوردا مردمان غیور مهربان و دست و دلبازی هستن ک برای همه ی ایران عزیزن

کورد جدا از ایران نیست رگی از رگهای قلب ایرانه مثل بقیه قومیتها

شلوار کوردی در زبان عامیه فقط ب نشانه گشاد بودن هست و هیچچچچچ ربطی ب کورد بودن صاحب ششلوار نداره

خیلیا میپوشن ک کورد نیستن برا راحتی میپوشن

ایشون هم اصلا قصد توهین ب هیچ قومی رو نداشتن وبقیه هم همچین برداشتی نکردن

شما اشتباه متوجه شدید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
😐😐😐😐اینجا الان کسی از فامیلا اینجاست؟یا کسی منو میشناسه؟اینهمه آدم از خواهرشوهر و مادرشوهرو و غی ...

منظورم بین فامیل خودت بود

شلوار پلنگی هم اسمش پلنگی هست یعنی فقط پلنگ میپوشه اونو??

شلوار کردی همه جا میپوشن نه فقط کوردا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....