2777
2789
عنوان

بعد میگن چرا شوهرمون ب ما خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 61 پست

ی مرد متاهل میشناختم خیانت میکرد به زنش چون زنش بشدت بداخلاق بود همکار بودیم زنه ی لبخند نمیزد مثل شمر بود یادم میاد حالم بد میشه بشدت هم مغرور احساس میکرد تو دنیا غیر خودش هیچکس ادم نیست همه چی هم شوعره بهش داده بود

توقع رنج است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که پولدار نباشه و سر تا پای زنشو طلا نگیره و لباسای خوب و گرون براش نگیره و صب تا شب زنشو با عا ...

اره انگار ما زنا به دنیا امدیم مردای نکبت و تذمین کنیم واقعا نمیفهمم این خانم ها چطور به همجنس ش توهین میکنه..  مردی ک عاطفه نداره محبت نکنه زن ازش سرد میشه دلخوشی نداشته باشه نمیتونه ب ظاهرش برسه

چرا مردا بخاطر ما خودشون جمع نمیکنن فقط زنا باید دل مردا ب دست بیارن  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببخشید چی گفتی؟؟؟شلوار کوردی راه راه؟؟؟ی شلوار کوردی کل خاندانتو ب تنهایی میکشه چی تو خودت دیدی ک تص ...

توهینی نکرد دنبال زیربغل ماری!!!!

حرف فامیل میبری میاری و تنش ایجاد میکنی تو فامیل بس نیست الان نوبت سایت و کاربرا شده!!!!

مثال زد بنده خدد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دومین خیانتو که ببینه میاد از همین خانمی که اینجوری بهش گفته لباس باز میگیره حالا ببین کی گفتم.والا ...

گلم اینایی ک گفتی شاید حق باشه ولی میشناسم ادمی با همین خصوصیات بارها هم خیانت دیده

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
اخه مغز فندقی مثل تو که برداشتش از این جمله توهین به کردا و اصالتشونه انتظار زیادی نمیشه داشت

😊😊ببین دوست عزیز وقتییییی اومدییی داری برای تمسخر دیگران از شلوار کوردی مایه میزاری

همین ینی توهین

چ کسی شلوار کوردی میپوشه؟؟کوردا!و تو در اصل کیو مسخره کردی؟شلوارشونو ک میشه اصالت اونا

البته از آدم بی سطح و لولی مثل تو هیچ انتظاری نمیشه داشت

حالام برو بیرون از تاپیکم

دوستان استاتر اصن منظورش این نیس. ک شوهرش حق داشته میگه زنه به خودش نمیرسه هر کیم ک به خودش میرسه به ...

در اینکه زن باید به خودش برسه شکی نیست ولی به خودش نرسیدن مجوز خیانت هم نیست به اون زن کار ندارم چون نمیشناسم ولی خیلی خانما افسردگی دارن یا مشکلی دارن نمیتونن مداممم به خودشون برسن همینکه حموم میرن و موهاشون و لباسشون تمیز و مرتبه براشون اوکیه دلیل نمیشه شوهره بره خیانت کنه

😊😊ببین دوست عزیز وقتییییی اومدییی داری برای تمسخر دیگران از شلوار کوردی مایه میزاریهمین ینی توهینچ ...

کلا دنبال تنشی چه تو خانواده چه تو سایت...

اصالت کردا به شلوارشونه؟ 

بیا برو خدا شفات بده بابا 

اولا که خیانت هیچ توجیهی نداره. شوهر اون خانم که خیلی از دست زنش ناراضی هس ایشون رو طلاق بده و بعد ب ...

واقعا همینطوره یکی از جاریام تو جمع جلو مادرشوهر و برادر شوهرم و شوهر خودم حرفی میزنه که نگم بهتره...

یه موردش برگشته جلو همه بهم میگه چرا شوهرت ریشش رو کامل و از ته میزنه باید ته‌ریش داشته باشه، 

میگم ریش خودش دوست داره اینجوری باشه به خودش بگو چرا به من میگی،

میگه بخاطر تو ریشش از ته می‌زنه😑😑😑🤣🤣🤣

هیچی دیگه سکوت کل جمع حاکم شد و فقط دلم برای شوهرش می‌سوزه با این زنش😄