2777
2789
عنوان

بعد میگن چرا شوهرمون ب ما خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 61 پست
چ زن عقده ای و بی فرهنگیچون خودشو واس همسرش خوب درست نمیکنه دلیل نمیشه بقیه هم نکنناین زن هم کم داره ...

بخداها

بنده خدا تازه عروسه معلومه باید ب خودش برسه ارایش کنه بگه بخنده شاد باشه اخه این چ حرفی بود تو جمع رفتی بهش زدی 

خیلیییی زشت بودا خیلییی

اولا که خیانت هیچ توجیهی نداره. شوهر اون خانم که خیلی از دست زنش ناراضی هس ایشون رو طلاق بده و بعد بره با هر کسی که بابت طبعش بود

دوما صحبت کردن و نظر دادن راجع به روابط اتاق خواب و زندگی زناشویی دیگران کار خیلی زشتیه و پای اون حرفها نشستن زشت تر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حرفت درست استاتر،تمیزی وشیک پوش بودن خوبه توی خونه برای همسر.ولی متاسفانه بعضی از خانمها هم جدیدا خیابون با اتاق خوابشون اشتباه گرفتن وهرجور می خوان خیابون می پوشن.خب مسلما آقایون که نمی تونن همیشه چشماشون ببندن وبرن خیابون.پس خیانت هم زیاد میشه.

دقیقا به ذات طرف ربط داره نه مدل لباس پوشیدن و آرایش و فلان

دقیقا  .. اگ مردی از ظاهر خانمش ناراضی باهاش حرف بزنه برلش لباس بگیره عطر بگیره هزینه کنه تا مشکل درس شه نه بره صورت مساله پاک کنه ی زن دیگه بیاره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

لابد شوهرشم با شلوار کردی راه راه که کشش هم شله رو کمرش واینمیسته رفته به خانمش خیانت کرده

ببخشید چی گفتی؟؟؟شلوار کوردی راه راه؟؟؟ی شلوار کوردی کل خاندانتو ب تنهایی میکشه 

چی تو خودت دیدی ک تصمیم گرفتی ب کوردا و اصالتشون توهین کنی اخه

دومین خیانتو که ببینه میاد از همین خانمی که اینجوری بهش گفته لباس باز میگیره حالا ببین کی گفتم.والا ...

مردی که پولدار نباشه و سر تا پای زنشو طلا نگیره و لباسای خوب و گرون براش نگیره و صب تا شب زنشو با عاشقتم دوست دارم سیراب نکنه و بوی خوب نده و خوشتیپ نباشه باید رید ب سر تا پاش و ساعت نه شب گذاشتش سر کوچه 

دوستان استاتر اصن منظورش این نیس. ک شوهرش حق داشته میگه زنه به خودش نمیرسه هر کیم ک به خودش میرسه بهش انگ خراب بودن میزنه 

این زن فقط ی ادم عقده ای و حسوده همین

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
یعنی چون بلد نیست شوهره باید بهش خیانت کنه؟شوهر لاله نمیتونه بگه فلانی دوست دارم فلان مدل باشی تو خو ...

بابا بنده خدا شوهره همیشه میگه ها

یسری اومده بود ب مامان بزرگم گفته بود ک بهش یکم از نحوه برخورد تو زندگی یاد بده این هیچی بلد نیست فقط کار میکنه 

میگم برو باشگاه تفریح اصلا انگار ن انگار

ببخشید چی گفتی؟؟؟شلوار کوردی راه راه؟؟؟ی شلوار کوردی کل خاندانتو ب تنهایی میکشه چی تو خودت دیدی ک تص ...

اخه مغز فندقی مثل تو که برداشتش از این جمله توهین به کردا و اصالتشونه انتظار زیادی نمیشه داشت 

بخداهابنده خدا تازه عروسه معلومه باید ب خودش برسه ارایش کنه بگه بخنده شاد باشه اخه این چ حرفی بود تو ...

باز خوبه خودت میگی تازه عروسه اگه یکی دوسال دیگه باز هر روز همینجوری گشت اونوقت بگو زن تر و تمیزیه

دقیقا .. اگ مردی از ظاهر خانمش ناراضی باهاش حرف بزنه برلش لباس بگیره عطر بگیره هزینه کنه تا مشکل در ...

اگه اینطوره پس زنی که شوهرش مدام به خودش نرسه و شیک نپوشه حق داره بره خیانت کنه..اینم شد منطق واقعا!!!!!

آره حرفت درست استاتر،تمیزی وشیک پوش بودن خوبه توی خونه برای همسر.ولی متاسفانه بعضی از خانمها هم جدید ...

بله درسته حق باتوعه

نه ولی کلا میگم یسری خانوما انگار خودشونو با کلفت بی جیر و مواجیر تووخونع اشتباه‌گرفتن و فک میکنن خدمه اون خونه هستن😐😶