2777
2789
عنوان

بیخیال بچه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 52 پست
خب عزیزم مشکلتون برای بارداری چیه؟منم دو ساله اقدامم..

من کیست اندومتریوما داشتم اشتباه کردم بار اول عمل کردم عمل باز بعد از شش ماه دوباره کیست برگشت و باز عمل کردم و کلا ۴بار عمل کردم و این عملا باعث چسبندگی شدن و تخمدانامم بخاطر کیستا کلا ضعیف شدن و تخمک ندارم. دکترمم گفته رحمتم مناسب نیست. دیگه کلا همه چی دست به دست هم داد

من همیشه گفتم ،یکی ازدواج نکردن مجردا،یکی بچه دار نشدن یک زوج ،هیچ اتفاق بد و بزرگی نیست اما امان از ...

دقیقا. جالب اینه سرکارم همون‌همکارام که مجردن و سنشون ازم بیشتره به من گیر میدن چرا بچه نمیاری. بعشون نگفتم مشکل دارم. اوایل خیلی رو مخ بودن. حالا بهشون میگم به همون دلیل که تو مجردی. قصد توهین ندارم ولی میبینم با بعضیا باید مثل خودشون باشی تا دست از سرت بردارن. واقعا درکشون پایینه چرا باید سوال کنی اونم راجع به مسایل خصوصی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست اندومتریوما داشتم اشتباه کردم بار اول عمل کردم عمل باز بعد از شش ماه دوباره کیست برگشت و باز ...

عزیزم شما ک کلا دیگه گرم زندگیت شدی و بیخیال درمان دارویی شدی ولی کاش با فلورا تاجیک ی مشاوره بشی و اصلاح سبک انجام بدی..بخدا خیلیا با مشکلات شمارو دیدم با ایشون نتیجه گرفتن

عزیزم شما ک کلا دیگه گرم زندگیت شدی و بیخیال درمان دارویی شدی ولی کاش با فلورا تاجیک ی مشاوره بشی و ...

والا من با هیچی دیگه اوکی نمیشه چون اوضاع تخمدانم و وضعیت لوله هام کلا نابودن

دقیقا. جالب اینه سرکارم همون‌همکارام که مجردن و سنشون ازم بیشتره به من گیر میدن چرا بچه نمیاری. بعشو ...

خدایا،چرا اینقدر فرهنگ جامعه ما پایینه،آخه اونا دیگه چرا؟ اونا که درد کشیده هستن،اونا که بارها به علت سوال بی‌جای مردم ما امید شدن...

من خودم تا ۲۸ مجرد بودم،ینی از رهگذر بگیر تا همکار ،ازم هر روز ،هر روزا ،میپرسیدن چرا مجردی؟؟؟؟ واقعا نمی‌دونستم چی جواب بدم،خواستگار درست حسابی نداشتم یا بیکار یا علاف یا بیسواد میومد واسم ،یه همکار داشتم خیلی بنظر میومد مهربونم و خوب باشه اما اینقدر که ازم پرسیده بود چرا مجردی،ازش بدم میومد🤦🏻‍♀️بخدا نمی‌دونستم چی بگم،اگه میگفتم خواستگار خوب ندارم ،بی برو برگرد بهم میگفتن پر توقعی

حالا من ۲۸ یه ازدواج خیلی خوب داشتم همشون با تعجب نگام میکردن 😐شانس آوردم سال بعدش بچه دار شدم وگرنه یه دور دیگه از اول شروع میکردن چرا بچه دار نمیشییییی؟؟؟!!!!

تا حالا اسمشون رو نشنیدم. پزشکن؟

ی ماما تو اینستاست..همین سالم خوری ک میگی انجام دادی ،ب صوورت کامل نسبت ب مشکلت میگه ک چیا بخوری و چی کارا کنی..طب سنتی نیستا فقط سبک زندگیه سالم و تغذیه در کنار ی سری دمنوش و مکمل ک باعث بهبود مسکلات رحمت میشه

Bardari_flora

این پیجشه

بروو هایلایتای نتایجشو چک کن بخدا قول میدم بهتر میشه اوضاعت

من خودم مشکلم تنبلی تخمدانه باورت نمیشه چقد بهتر شدم و الان همه ازمایش سونوهام نرمال شده بعد ۹ ماه اصلاح سبک

حالا من زیرنظر ماماهای دیگشونم ولی شمارو بخاطر سنتون شاید خودش قبول کنه

والا من با هیچی دیگه اوکی نمیشه چون اوضاع تخمدانم و وضعیت لوله هام کلا نابودن

قربونت برم میدونم دکترا ناامیدت کردن ولی این مسیرم برو..بخدا ی خانوم بعد ۷ بار ای وی اف ناموفق پیش ایشون طبیعی باردار شد

خدایا،چرا اینقدر فرهنگ جامعه ما پایینه،آخه اونا دیگه چرا؟ اونا که درد کشیده هستن،اونا که بارها به عل ...

عزیزم این مردم دنبال ی سوژه ان همیشه..حالا من تو سن کم ازدواج کردم الان ک ۲۳ سالمه هر کی میبینتم با ترحم میگه ایشالا خدا دامن تورم سبز کنه😑

ی ماما تو اینستاست..همین سالم خوری ک میگی انجام دادی ،ب صوورت کامل نسبت ب مشکلت میگه ک چیا بخوری و چ ...

سلام خوبی من باردارم خیلی کلافه ام بی خوابم یعنی از کلافه گی تایپینک رو دیدم خیلی وقته این جوریم ب نظرت ضرر داره؟

خدایا،چرا اینقدر فرهنگ جامعه ما پایینه،آخه اونا دیگه چرا؟ اونا که درد کشیده هستن،اونا که بارها به عل ...

ان شاءالله که همیشه خوش و خوشبخت باشی گلم. 

چی بگم. یه بار یکی از همکارام گفت عرضه تخم گذاشتن نداری. قلبم شکست هیچی نگفتم ولی سپردمش به خدا

ان شاءالله که همیشه خوش و خوشبخت باشی گلم. چی بگم. یه بار یکی از همکارام گفت عرضه تخم گذاشتن نداری. ...

وای خنک‌ نمیشم اگه جوابشو نداده باشی،کاش میگفتی تخم گذاشتن که عرضه نمی‌خواد ،تخمو همه میزارن ولی درست و باشخصیت و انسان بزرگ کردنش عرضه میخواد،بی شخصیت حرف دهنشو نمی‌فهمه دیگه

سلام خوبی من باردارم خیلی کلافه ام بی خوابم یعنی از کلافه گی تایپینک رو دیدم خیلی وقته این جوریم ب ن ...

والا بی خوابی زیاد خوب نیست ولی خب طبیعیه تو بارداری بخاطر تغییر هورمونها نگران نباش. سعی کن با دکترت مشورت کنی ببین پیشنهادش چیه. 

اونا دعا میکنن بگو ان شاءالله چرا حرص میخوری من بعد ۷ سال اقدام و ۱۲ سال زندگی دقیقا ماهی که توجه نداشتم باردار شدم همسرم میگفت چجوری 😁😁 امیدوارم تجربه کنی به زودی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹