2777
2789
عنوان

بیخیال بچه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 52 پست
دوست دارم بگم ولی میگم دلشون نشکنه یه وقت

نگو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا بی خوابی زیاد خوب نیست ولی خب طبیعیه تو بارداری بخاطر تغییر هورمونها نگران نباش. سعی کن با دکتر ...

بهش گفتم گفت نمیتونم دارو بدم ماه ششم هستم بخداری ماهه همین جوریم چشمامو میبندم حداقل اذیت نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خنک‌ نمیشم اگه جوابشو نداده باشی،کاش میگفتی تخم گذاشتن که عرضه نمی‌خواد ،تخمو همه میزارن ولی درس ...

نه والا اونقدر شوکه شدم که هیچی به ذهنم نرسید. ولی بعدترش یک بار حرف شد بهش گفتم واسه بچدار شدن باید پول و علم و اعصاب باشه وگرنه ببخشید گاو هم بچه میاره باید بتونی درست تربیت کنی. چون بچه خودش خیلی بیتربیته

من همیشه گفتم ،یکی ازدواج نکردن مجردا،یکی بچه دار نشدن یک زوج ،هیچ اتفاق بد و بزرگی نیست اما امان از ...

یکی هم بچه دار شدنشون 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ن گلم این ب خاطر تغییرات هورموناته .اشکال نداره

یعنی نگران نباشم هر کار میکنم خوابم نمیبره از ماه پنجم همینم الان ک ی هفته س رفتم ماه ششم باز امید وارم کردین یکم ته دلم امیدوار شد 

اونا دعا میکنن بگو ان شاءالله چرا حرص میخوری من بعد ۷ سال اقدام و ۱۲ سال زندگی دقیقا ماهی که توجه ند ...

کار به دعاشون ندارم والا میگم ان شاءالله ولی میگم چرا هر دقیقه به من میگن. یعنی هر دفعه منو ببین میگن رفتم نذر کردم بچدار شی. یه بار شوهرم گفت بچه فلانی قشنگ نیست بعد مادرشوهرم گفت چشه کاش خدا به خودت یه اینجوری میداد حداقل و ایناست که منو ناراحت میکنه. حس میکنم اونقدر دلش نوه میخواد که باید از شوهرم جدابشم بذارم بره زن بگیره تا نوه دار بشن

اونا دعا میکنن بگو ان شاءالله چرا حرص میخوری من بعد ۷ سال اقدام و ۱۲ سال زندگی دقیقا ماهی که توجه ند ...

مممنون ان شاءالله 

ان شاءالله شماهم بسلامتی و خوشی بچه تون رو بزرگ کنید

بهش گفتم گفت نمیتونم دارو بدم ماه ششم هستم بخداری ماهه همین جوریم چشمامو میبندم حداقل اذیت نشه

ان شاءالله ۳ماه دیگه بسلامتی بغلش میگیری بعد این خستگیا یادت میره. 

ی ماما تو اینستاست..همین سالم خوری ک میگی انجام دادی ،ب صوورت کامل نسبت ب مشکلت میگه ک چیا بخوری و چ ...

منم تنبلی دارم پیجشون رو دنبال میکنم با کدوم ماما پرونده باز کردید

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

ان شاءالله ۳ماه دیگه بسلامتی بغلش میگیری بعد این خستگیا یادت میره.

برام دعا کن چون امکان داره بی خوابی واینا ادامه داشته باشه میترسم کم بیارم همه امیدم ب این سه ماه هست همش میگم سه ماه مونده

یه لحظه فکر کردم این تاپیکو خودم زدم 

مگه میشه یادمون بره قضیه بچه؟

ماو امثال ما دیگه انقدررررررر به این موضوع بچه فکر کردم و دنبالش دوییدیم که فکر میکنیم دیگه یه چیز دست یافتنی نیست 

خیلی حس بدیه عزیزم‌شرایط شما رو منم دارم 

انشالله برامون معجزه بشه و دامنمون سبز بشه خدا بزرگه

ای که دستت میرسد کاری بکن...
کار به دعاشون ندارم والا میگم ان شاءالله ولی میگم چرا هر دقیقه به من میگن. یعنی هر دفعه منو ببین میگ ...

اصلا اینجوری فک نکن اتفاقا محبتتونو زیاد کن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹