2777
2789
عنوان

بیخیال بچه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 52 پست

چقدر این تاپیکت منم

و چقدر منم همین هارو تجربه کردم

ببین منم این بار آخره چون جنین ندارم از سال ۹۹تا الان همش دنبال درمان بودم و واقعا بدنم کم آورده ببین خالی شده بدنم حالا میدونی میخام ایندفعه اگر خدایی نکرده منفی بشم دیگه به زندگی عادی برگردم و فکر بچه رو برای همیشه از سرم دور کنم همه چیز بچه نیست درسته که خوبه ولی نبودنش هم خیلی زندگی رو سخت نمیکنه ماها عادت کردیم به نبودنش برای من دعا کن بلکه ایندفعه مثبت بشم اگر خیرو صلاحه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

چقدر این تاپیکت منمو چقدر منم همین هارو تجربه کردمببین منم این بار آخره چون جنین ندارم از سال ۹۹تا ا ...

ان شاءالله که مثبت بشی گلم. 

من هنوز گه گاهی بهش فکرمیکنم ولی زیاد خودمو درگیرش نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که مثبت بشی گلم. من هنوز گه گاهی بهش فکرمیکنم ولی زیاد خودمو درگیرش نمیکنم

من ایندفعه اگه نشه اصلن بهش حتی فکرم نمیکنم دونفری عشق و حال میکنیم من زندگی دونفرمون رو خیلی دوسداشتم اون آرامش و رفاه دونفرمونو دوسدارم بخاطر خانواده هامون گفتیم آخرین تلاشمونم بکنیم و اینقدر من تو این راه اذیت شدم که دیگه منفی بشم سمتشم نمیرم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من ایندفعه اگه نشه اصلن بهش حتی فکرم نمیکنم دونفری عشق و حال میکنیم من زندگی دونفرمون رو خیلی دوسداش ...

ان شاءالله که هرچی خیره پیش بیاد واست. بنظرمنم دو نفره میشه لذت برد از زندگی. 

ان شاءالله که هرچی خیره پیش بیاد واست. بنظرمنم دو نفره میشه لذت برد از زندگی.

آره ما الان بعداز ۱۲سال به شرایطمون اون سکوت و آرامش خونه خریدهای دونفره مهمونی رفتنامون مسافرتا عادت کردیم ولی امان از حرف بقیه تو عروسی ها عزا ها هرجااااا منو میبینن میگن بچه دار نشدی آخی خب یکی بیارید آخه من چی بگم به این آدماااا یکی نیست بگه سرتون تو زندگی خودتون باشه مگه من میگم چرا شما بچه زیاد آوردی یا کم آوردی یا دخترت چرا شوهر نکرده اصلن خیلی فضولن همین منو آزار میده

آره ما الان بعداز ۱۲سال به شرایطمون اون سکوت و آرامش خونه خریدهای دونفره مهمونی رفتنامون مسافرتا عاد ...

دقیقا منم همین شرایطو دارم وقتی بهم‌میگن بهشون میگم شوهرم بچه دوست نداره. یا برو به شوهرم بگو و از این حرفا که دیگه ساکت بشن

سلام بچه ها .چقدر هممون عین همیم ...منم تو وضعیت شمام 

احساس میکنم هیچ راهی دیگه نیست که بچه دار شم ،هیچ وقت به این نقطه نرسیده بودم ...شیش ساله درگیرم ...خسته ام خیلی خسته...دلم میخواد برگردم به روزای خوبم ،به روزای بی فکرم روزای بی دغدغه ام 

...

سلام بچه ها .چقدر هممون عین همیم ...منم تو وضعیت شمام احساس میکنم هیچ راهی دیگه نیست که بچه دار شم ، ...

سلام‌گلم. آره واقعا.  بهترین کار اینه که کلا دیگه بی خیالش بشی. یه مدت حداقل فاصله بگیر و به خودت استراحت بده تا از نظر روحی اوکی بشی یذره