سلام دوستان. من ، یه پسر پنج ماه و نیمه دارم. که حدودا از اوایل شهریور ماه، حدودا سه شهریور ، شیرم با اینکه کم نبود ، نخورد. موقعی که میخواستم بدم، جیغ میکشید و نمیخورد شیر منو. خلاصه که بالاجبار از شیر گرفتمش. الان شیر خشک میخوره. خودمم تقریبا یه ماهه از شیر گرفتمش. پریود هم نشدم . البته اینم بگم که از بعد زایمان، پریود نشدم . بعد زایمان، خون نفاس که قطع شد، دیگه کلا پریود نشدم . اون موقع شیر میدادم ، نگران نبودم . اما الان که دیگه شیر نمیدم. شیرمم قطع شده!!! بی بی چک زدم منفی بوده. ولی تست خون بارداری ندادم. کسی تجربه داره؟ علتش چی میتونه باشه؟
منم بعد زایمانم تا ۲ ماه خونریزی داشتم بعدش باز خونریزیم که خوب شد دیگ تا ۶ ماه پریود نشدم اخرش که میخواستم برم دکتر پریود شدم بعد ۶ ماه فک کنم از کم خونی یا تنبلی تخمدانه
برو دکتر زنان نگران نباش
عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.