2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناشکر نیستم خیلی هم پسرمودوس دارم وخدارو شاکرم ولی وقتی گریه میکنه میگم کاش نازا بودم

وا برو توبه كن اين چه حرفيه اگه خدا گل زندگيتو بگيره ميفهمي نكن ناشكري خدا قهرش ميگيره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين

امروز يه جا خوندم يه خانم مشاور داشت مي گفت كه احساس خستگي و حتي پشيموني در مادران كاملا طبيعي هستش..چون همه ما انسانيم و طبيعتا خسته مي شيم...اما جامعه طور ديگه اي مادر رو تعريف مي كنه...پر از مهر و از خودگذشتگي كه اگر شروع كني به گلايه ديگران بهت مي توپن كه ناشكري نكن و ازين حرفا همونطور كه تو همين تاپيك ديديم

ولي اين خانم مي گفت هيچ اشكالي نداره اگر گاهي خسته شدين و حتي پشيمون...اين احساسات كاملا طبيعيه

به حرفاي ديگران بي توجه باش و بخاطر داشتن اين حس ها عذاب وجدان نداشته باش

فقط سعي كن حال خودتو كم كم خوب كني 🌺