2777
2789
عنوان

عشقم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 102 پست
میدونم دوستم همینو گفت گفت زندگی بعدش خیلی سخته تو ۲۰ سالته سنت کمه هنوز کلی وقت داری ولی واقعا با خ ...

ولی دلیل ازدواجت فرار از خانواده نباشه چون عواقبش به مراتب بدتره 

حتما برو مشاوره چون داری رو زندگیت ریسک میکنی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت شم من نمیتونم برم بیرون وگرنه مشاوره میرفتم:)

۱۴۴۸مشاوره رایگان میدن

یا اگه یکم پول داشته باشی مشاوره آنلاین یا تلفنی هم میتونی بگیری گلم 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
از کجا معلوم خدای ناکرده بعد فوت همسرت پدرت برت نگردونه تو اون جهنم؟از کجا معلوم دوست پسرت بی وفایی ...

درمورد این خوندم زنی ک شچهرش فوت میکنه قانونا اختیار زندگیش دست خودشه اون موقع میتونم بطور قانونی ب بابام بگم نمیام و حتی شکایت هم بخواد کنه قانون حقو ب من میده و اینکه دوست پسرم وقتی من با این شرایطش زنش شدم دیگ ادم باید خیلی بی وجدان باشه ک زنشو بی سرپناه بزاره فکر نکنم همچین کاری کنه بعید میدونم

ولی دلیل ازدواجت فرار از خانواده نباشه چون عواقبش به مراتب بدتره حتما برو مشاوره چون داری رو زندگیت ...

اره حق با توعه باید برم اما کجااا 

مشاور تلفنی سراغ نداری تو؟

اره میدونم ولی حدااقل اون موقع ی سرپناه دارم خودم یا کار میکنم یا باز درس میخونم ی رشته خوب میرم:)

از کجا معلوم خدای نکرده بعد فوت همسرت پدرت برت نگردونه تو اون جهنم؟؟

از کجا معلوم دوس پسرت بی وفایی نکنه و بنامت نزنه و تو بمونی و بدبختیات؟؟

من تجربه کردم آدما عوض میشن ممکنه بعدا تصمیمشو تو شرایط بهتر یا بدتر عوض کنه

عقل میگه این مشکل باید اصولی حل شه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

عزیزم من همسرم در گیر سرطان بود وخوب میفهمم چی میگی ولی با این چیزا که گفتی به نظرم حق داری بهش جواب مثبت بدی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بنظر تو چکار باید بکنم راهنماییم کن لطفا

حالا که نمیتونی از خونه بری بیرون به خانه امن یا جاهایی که زنای بدسرپرست میرن برو....اولش به مشاور آنلاین توضیح بده اون کمکت میکنه

تو اسنپ چت هم مشاور آنلاین هست

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
میخوام درخواست ازدواجشو قبول کنم لطفا راهنماییم کنیننمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا ن:)

قبول کن ، خدارو چه دیددی شاید خوب شد و یه زندگی عاشقانه رو یا هم تجربه کردین 😍

همه که نمیمیرن الان علم خیلی پیشرفت کرده

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: