2777
2789
عنوان

عشقم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینجا همه غریبن پس راحت میتونم بگممن داداشم یبار بهم تعرض کرد البته خیلی پیش نرفت اما از موندن ...

تو بابد به خانه امن زنگ بزنی تا ببرنت در چنین مواقعی میان کمکت میکنن...نباید بخاطر فرار از خونه از چاله به چاه بیفتی زندگی بدون شوهر عم سختی های زیادی داره

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
دقیقااا دارم میمیرم خیلی دوسش دارم

عزیزم امیدوارم حالش بهتر بشه ولی تو زندگی باید واقع بین بود خدایی نکرده اگه اون آقا فوت کنه بعد ازدواج ، فکر نکن زندگی بعدش ساده هست نه عزیزم بخدا سخته خانم مجرد و تنها زندگی کنی 

فقط روی واقعی زندگی رو از یاد نبر

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
شاید بی رحمانه حرف میزنم اما به نظرم اینکارو نکن آینده ات رو خراب نکن چند وقت فرصت داره ؟ دکترا جواب ...

ببین من تو خانوادم خیلییی اذیت شدم بابام مصرف داره شکاکه اذیتمون میکنه داداشم یبار بهم دست درازی کرد و و خیلی ازار و اذیت دیگه دیدم 

ن میزارن برم دانشگاه ن از خونه در بیام زندانیم همش زور میگن خستم نمیتونم بمونم اینجا هر خاستگاریم برام میاد اصلا نمیتونم خودمو راضی کنم ک بخوامش اما اینو خیلی دوست دارم از سال ۹۵ سرطان خون دارع خوش خیمه باید عید بره شیمی درمانی یبار پیوند زد سرطانش رفت باز برگشت بد خیم بود اما بعد پیوندش خوش خیم شد الان بار دومه ک میخواد پیوند بزنه و معلوم نیست خوب شه و از بین بره یا دوباره برگرده

آدم نمیتونه چیزی بگه میتونی تحمل کنی جلوت ذره ذره آب بشه ؟ 😥خیلی دل میخواد این زندگی

دقیقاااا ولی بدونش هم نمیتونم دلم میخاد ببینمش بغلش کنم اما اجازه بیرون رفتن از خونه ندارم:)

ببین من تو خانوادم خیلییی اذیت شدم بابام مصرف داره شکاکه اذیتمون میکنه داداشم یبار بهم دست درازی کرد ...

پس عزیزم انشالله که خدا شفاش بده بهتره قبلش یه مشاوره بری خیلی سخته انتخاب 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
تو بابد به خانه امن زنگ بزنی تا ببرنت در چنین مواقعی میان کمکت میکنن...نباید بخاطر فرار از خونه از چ ...

اره میدونم ولی حدااقل اون موقع ی سرپناه دارم خودم یا کار میکنم یا باز درس میخونم ی رشته خوب میرم:)

اره میدونم ولی حدااقل اون موقع ی سرپناه دارم خودم یا کار میکنم یا باز درس میخونم ی رشته خوب میرم:)

از کجا معلوم خدای ناکرده بعد فوت همسرت پدرت برت نگردونه تو اون جهنم؟

از کجا معلوم دوست پسرت بی وفایی کنه ههیچی به نامت نزنه تو بمونی و بدبختیات!

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
عزیزم امیدوارم حالش بهتر بشه ولی تو زندگی باید واقع بین بود خدایی نکرده اگه اون آقا فوت کنه بعد ازدو ...

میدونم دوستم همینو گفت گفت زندگی بعدش خیلی سخته تو ۲۰ سالته سنت کمه هنوز کلی وقت داری ولی واقعا با خانواده ای ک تو داری رفتنت بهترین راهه