2777
2789
عنوان

عشقم سرطان خون داره

1580 بازدید | 102 پست

سلام بچه ها من تو خانواده ای بزرگ شدم ک همش اذینم میکردن و خبلی اتفاقات رو پشت سر گذاشتم فقط دنیال اینم ک از این خانواده دور شم تو خونه زندانیم کردن حتی گوشیم دزدکی دارم هعی ازم میگیرنش حتی تا سر کوچه اجازه ندارم برم درسمو خوندم مامایی اوردم قبول نکردن برم دانشگاه گفتن دختر فقط باید شوهر کنه هر خاستگاری هم برام میاد دلم بهشون نمیره و ازشون خوشم نمیاد عاشق یه نفر شدم اونم قصدش جدیه و میگه میام خاستگاری ولی سرطان خون داره گفت خونه بنامت میزنم ماشینم میزنم خودتم ی حرفه یاد بگیر ک بعد از من تامین باشی همش فکرم درگیره ک اذیت میشی و بعد من میخوای چکار کنی تنها کاری ک من میتونم بکنم اینه ک خونه و ماشینو بزنم ب نامت هر چیم پول دراوردم بزارم برات و برم:)

ک هم از اون خونه دور شی هم خودت سر پناه داشته باشی 

خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره اما نمیدونم چکار کردم نمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا نه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشام اشکی شد تصمیم سختیه که مرد زندگیت جلو چشت زجر بکشه اما اگه عاشقش بودم قطعا کنارش می موندم تا طعم زندگی رو بچشه

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
برای اولین بار نمیدونم چی بگم

ببین اینجا همه غریبن پس راحت میتونم بگم

من داداشم یبار بهم تعرض کرد البته خیلی پیش نرفت اما از موندن تو این خونه میترسم:) دلم میخواد فقط برم  و دوست پسرمم خیلی دوست دارم اما مریضه:)

چشام اشکی شد تصمیم سختیه که مرد زندگیت جلو چشت زجر بکشه اما اگه عاشقش بودم قطعا کنارش می موندم تا طع ...

منم همین تصمیمو گرفتم عزیزم میخوام قبول کنم مرسی از راهنماییت:)

میخوام درخواست ازدواجشو قبول کنم لطفا راهنماییم کنیننمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا ن:)

شاید بی رحمانه حرف میزنم اما به نظرم اینکارو نکن آینده ات رو خراب نکن 

چند وقت فرصت داره ؟ دکترا جوابش کردن؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منم همین تصمیمو گرفتم عزیزم میخوام قبول کنم مرسی از راهنماییت:)

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم که بهبود پیدا کنن و خوشبخت شین

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚