مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
نه الان دوسالشه توجهش کمه برای همین صحبت نمیکنه به یه چیزای خاصی دقت میکنه انگار یه سال از سنش عقب تره
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببرش مراکز اوتیسم یه تست ازش میگیرن. سن خوبی متوجه شدی
خیلی جاها بردم گفتن اوتیسم نیست و تاخیره
خودم س میکنم کم حسی داره
خیلی جاها بردم گفتن اوتیسم نیست و تاخیره خودم س میکنم کم حسی داره
سلام عزیزم خوبی؟گر پسر شما تغییری کرده دختر منم مثل پسر شما این مشکل رو داره میشه واسه منم بگید الان بهتر شده یا نه یا چکار انجام دادید واسه عزیز دلبندتون