2777
2789

این شرایط یکی از دوستانمه 

که خانواده بشدت پولداری داره 

که پدر مسنش تقریبا ۷۳ ساله داره که که بخشی از اموالش به نام دختری تقریبا ۲۶ ساله زده(که پول کمی نیست )

البته این خانم همه رو فروخته و یه خونه خریده و کسب و کار خودشو راه انداخته 

این قضیه تقریبا مربوط به یه سال پیشه و بچه هاش تازه متوجه شدن 

اگر شما همچین شرایطی داشتین ناراحت میشیدن 

چون با منکه صحبت کرد بهش گفتم حق ناراحت شدن داره ولی حق اعتراض نه چون 

پدرش از لحاظ جسمی و ذهنی سالمه و با اختیار و رضایت لین اموالو انتقال داده، در واقع مال خودشه و صاحب اختیارش 

لطفن بی احترامی نکنید 🙏

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بستگی داره چقدر داده باشه چند درصد از اموال 

من اگر فرزند بزرگتر بودم یا بیشتر از اون نیاز داشتم و پدرم بهم کمکی نمیکرد صد درصد صد درصد قطع ارتباط میکردم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختر چه نسبتی داره با اقا؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

اسی اون خانومی که اموال بهش داده دخترش نیست؟؟؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بستگی داره چقدر داده باشه چند درصد از اموال من اگر فرزند بزرگتر بودم یا بیشتر از اون نیاز داشتم و پد ...

اگر اشتباه برداشت نکرده باشم

دختر غریبه است 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اگر اشتباه برداشت نکرده باشمدختر غریبه است

🙄چه‌پدر بی عقلی

چرا داده به اون خانم 😐

دلایل خودشو داشته 

به بچه هاش گفته 

دوست داشته حمایتش کنه 

البته اینقدر بچه هاش جبه گرفتن که افتاده رو دنده لج الان 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بستگی داره چقدر داده باشه چند درصد از اموال من اگر فرزند بزرگتر بودم یا بیشتر از اون نیاز داشتم و پد ...

وضعیت بچه هاش تقریبا اوکیه و به همه بچه هاش بدون اینکه فرق بزاره در عروسی و زندگی مستقل شون کمک کرده 

الان همهشون سر خونه زندگیشونن 

ولی بچه های طماعی داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اون دختر چه نسبتی داره با اقا؟

هیچی 

صرفا به این اقا مراجعه کرده برای کمک 

و این اقا کمکش کرده 

هیچگونه رابطه خاصی هم ندارن 

دلایل این اقا هم به گفته خودشون کاملن شخصیه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

اره قانونا کاری نمیتونن بکنن علتش چی بوده یعنی رابطه ای جیزی بینشون بوده؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دلایل خودشو داشته به بچه هاش گفته دوست داشته حمایتش کنه البته اینقدر بچه هاش جبه گرفتن که افتاده رو ...

راستش هرکسی از بیرون به قضیه نگاه کنه یکم بده میدونی مثلاً باید بچه های خودش را حمایت می کرد من جای دوستت بودم ناراحت میشدم ولی حالا کاریه که شده دلداریش بده🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨