2777
2789
عنوان

سزارین اجباری

227 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من بچه اولم سزارین بود الان ۳۴ هفته هستم بچه دومم سزارین میشه ولی دکتری که باهاش قرارداد داریم الان بهم گفت هزینه اضافه خودش میگیره بریزم رو کارتش 

الان این کار قانونی هست چرا هزینه اضافه میگن بیمارستان دیر پولشونو پرداخت می‌کنه ما با بیمارستان خصوصی قرارداد داریم اونم یه مبلغی میگیره الان موندم چیکار کنم شرایط مالیم ام طوری نیست همچین پولی رو آماده کنم 

بخام برات مثال بزنم مثلا دکتری ک هزینه سز اختیاری ۱۰ تومنه ۲ تومن برای سز دوم به عنوان دستمزد میگیره 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

منم بچه اولم اورژانسی سزارین شدم دومی هم دیگه دکترم سزارینم کرد پول هم نگرفت 

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان انگار همشون پول میخوام زنگ زدم چند تا دوستام شما کی زایمان کردین؟

دو سال پیش موقع مرخصی فقط ۳۰۰ یا ۴۰۰ پول گرفتن 

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
ببخشید منظورتون متوجه نشد پزشک دیگه پیدا کنم؟

نه . منم سزارین اجباری شدم یعنی وضعم طوری بود که نمی تونستن صبر کنن دکترم خودشو برسونه به بیمارستان.  دکترم زنگ زده بود به همکارش که تو بیمارستان کشیک بود اون منو سز کرد .

چون از مطبش نرفته بودم غیر از هزینه ی بیمارستان هیچ هزینه ای پرداخت نکردیم . ولی اگه دکتر خودم بود قبلش باید یه مبلغی به کارتش میزدیم