2777
2789

جدا شدنمون اینجوری بود که قبل از نامزدی پدر من یه سری شروط گذاشت

خانواده اون قبول نکردن

وسط تلاشامون ‌برای راضی کردن خانواده ها دعوای بدی کردیم به خونوادش فحش دادم و بلاکم کرد

بعد از بیشتر از یکماه آنبلاکم کرده و گروهایی که هستیم با هم پیام میده و محتواش اینه که ببخشید اگه کسی ناراحت شده دوس دارم بازم ببینمتون و ...

خیلی دلتنگش بودم

خیلیی

ولی الان حس بدی دارم

همش به این فک میکنم اگه تو این یک ماه با کس دیگه ای بوده چی؟

هر چند تا همین هفته پیشم که احوالشو گرفتم گفتن داغونه

ولی با فکر به این که  سراغ دختر دیگه ای رفته باشه حالم بد میشه و سرد میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزیت میشه ها طلبکار هم هستی به خانوادش توهین کردی چیکارت میکرد قربون صدقه ات میرفت دختر شاه که ن ...

عزیزم لحن صحبتت اصلا مناسب نیست

ولی بخوام جوابتو بدم من خیلی آدم بهتر از اکسم اومدن سراغم 

دوسش داشتم و شرایطی که پدرم خواسته بود با توجه به خود من و شرایط خودشون سخت نبود

خونوادش میخواستم اذیت کنن حرف حرف خودشون باشه

و سر این که یه بار حرف خونوادشو تکرار کرد خیلی بهم فشار اومد و دعوامون شد

عزیزم لحن صحبتت اصلا مناسب نیستولی بخوام جوابتو بدم من خیلی آدم بهتر از اکسم اومدن سراغم دوسش داشتم ...

نباید توهین میکردی بالاخره یه حسی بهش داشتی 

که اونو انتخاب کردی یکی بهت توهین کنه خوشت میاد میگفتی شرایط اینه میخوای بیا جلو نمیخوای برو لازم نبود توهین کنی انگار داری زور میگی 

نباید توهین میکردی بالاخره یه حسی بهش داشتی که اونو انتخاب کردی یکی بهت توهین کنه خوشت میاد میگفتی ش ...

حرفت درسته

ولی شما هم جای من نبودی ببینی خونوادش چجورین و‌چه ضربه ای هم به من هم تو کل زندگی پسرشون زدن

حرفت درستهولی شما هم جای من نبودی ببینی خونوادش چجورین و‌چه ضربه ای هم به من هم تو کل زندگی پسرشون ز ...

خب مشکلت هم اینه اعتماد نداری تو این یه ماه جایی نرفته باشه ببین خانوادش همینن دیگع چ خوب چ بد نمیتونه بنداز دور که