2777
2789

یه راهنمایی و کمک ازتون میخوام ...

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یه دکتر خیلی عالی میخوام برای زنان و زایمان .

پسر اولم رو شیراز به دنیا آوردم اما واسه دومی میخوام بیام خوزستان ...یه دکتر عالی میخوام و یه بیمارستان خیلی خوب که بهم معرفی کنید...خیلی ممنونتون میشم..بیشتر در شهرهای ماهشهر و آبادان و اهواز میخوام باشه...

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
پیش دکترا خرمشهر نریا اما بیمارستان نمیدونم کجا خوبه 

خخخخخخخ میدونم چرا اینو گقتی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بهترین بیمارستانای اهواز مهر ؛ اپادانا هستن و یکی از دکترای خوب شهلا فانی

مرسی گلم.

آبادان بیمارستان امام خمینی دکتر استرکی خوبه ،ماهشهر هم بیمارستان پتروشیمی ممکو دکتر خوب نمیشناسم ال ...

ممنون عزیزم.

من دزفولم ولی اهوازمیام دکتر احمدرضا خلفی فوق العاده دکتر عالب وخونگرم و باتجربه خیلیا پیشش نتیجه دیدن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من دزفولم ولی اهوازمیام دکتر احمدرضا خلفی فوق العاده دکتر عالب وخونگرم و باتجربه خیلیا پیشش نتیجه دی ...

مرسی گلم.

خخخخخخخ میدونم چرا اینو گقتی 

چرا مگه جریان چیه؟

من ساکن خرمشهر هستم اما دکتراش جال نیستن..از همگی ممنونم