2777
2789
عنوان

این کار من خیانت به دوستمه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 70 پست

به نظرم اولا که واسه دوستات هیچوقت صد خودتو ندار دلیل نداره بخاطر دوستت رو بزنی به این و اون 

چون دوستی ها یه روز تموم میشه

این پسرم صد در صد ردش کن چون رابطه ای که بخواد اینطور شروع بشه به جای خوبی نمیرسه. حالا این همه پسر هست از آسمون نیفتاده که بعدم خواستگاری ای نبوده جدی هم نیست چه بسا تو قبول کنی بعدم با هم دوست بشید و کات کنید همه هم پشتت بگن رفتی با کراش دوستت. 

با کسی وارد رابطه شو که بدونی چشم هیچکدوم از دوستات به رابطه تون نیست

آخه واقعا عاشق پسره است اسمش میاد گریش میگیره

بابا این بچه بازیا چیه؟؟ دو روز دیگه حتی اسم پسررو یادش میره اصلا

سنتون کمه پیش میاد

ضمنا دوستت با اون رابطه نداشته که

طرفم قصدش ازدواجه ازون دوستت هم خوشش که نمیاد

تو بزار بیان خواستگاری بسنج این آدم رو شاید واقعا مرد زندگیت بود

دوستتم 4 سال نبوده اتفاقی افتاده مگه برات؟ حالام ناراحت بشه به درک 

وسط زندگی یا رابطه دوستت که نیومدی که عذاب وجدان بگیری!!

برای منم همچین افتاقی افتاده بود زمان دانشگاه1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا داری خیانت می کنی اما نه به حدیث  به اون پسره. بابا دوسش نداره. میفهمی دوسش نداره.  دوم داری به خودت خیانت می کنی بسه دیگه فردین بازی تو. رسالت خودتو انجام دادی بقیه ش ظلم به اون پسر و خودته

به نظرم اولا که واسه دوستات هیچوقت صد خودتو ندار دلیل نداره بخاطر دوستت رو بزنی به این و اون چون دوس ...

درست میگی 

دارم از پسره فقط فرار میکنم که نبینمش 

مامانم اینا میدونن ،بابای پسره آدم سر شناسیه میخواد زنگ بزنه خونمون ،میترسم بابام تو رو دروایسی بگه بیان

عزیزم بهتره به حرف دلت گوش کنی به حدیثه راستشو بگو 

هر چی قسمتت باشه همون میشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بابا این بچه بازیا چیه؟؟ دو روز دیگه حتی اسم پسررو یادش میره اصلاسنتون کمه پیش میادضمنا دوستت با اون ...

از فکر و خیال دیوونه شدم 😞 

از اینکه دوستم هم مثل من افسردگی بگیره 

میترسم از اینکه اعتمادی که من کرده رو نابود کنم

از فکر و خیال دیوونه شدم 😞 از اینکه دوستم هم مثل من افسردگی بگیره میترسم از اینکه اعتمادی که من کرد ...

اگه دوستت افسردگی بگیره اون احمقه!! اخه آدم وقتی نه به داره نه به باره نباید اینکارارو کنه. بخدا ربطی به تو نداره اصلا.... با زندگی خودت بازی نکن سر یه دوست احمق غیرمنطقی!!!!

دعا کنید خیر باشه هر چی میشه 🥺

خب به خود پسره بگو که ماجرا چیه 

بنظرم اگ دوسش داری قبول کن بعدا پسره بیخیال نشه بره سراغ یکی دیگ 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

هیچ وقت موقعیت خوبو به خاطر هیچ کس از دست نده. تجربه کردم پشیمون میشی هیچ کس ارزششو نداره تو از زن ...

دقیقا.

آخه اصلا نامردی و خیانت نیست کار ایشون

هیچ کجای کارش ایرادی نیست توش! وسط زندگی اونا که وارد نشده که عذاب وجدان بگیره.

بزاره پسره بیان خواستگاری باهم اشنا بشن شاید اصلا کیس خوبی بود شایدم نبود نمیدونیم

ولی به هرحال قصدش ازدواجه از اسی هم خوشش میاد نه دوست اسی!