2777
2789
عنوان

راجع به همچین خانمی چه فکری میکنید

435 بازدید | 21 پست

برادرم و خانمش امروز برای بار چندم دعواشون شد تو خونه من 🥴

سر اینکه زن داداشم به برادرم میگه تو به همسر دوستت حس داری و ...

منم از دست زن داداشم خیلی عصبیم و واقعا درکش نمیکنم که چرا با وجود همچین حسی رابطشو با طرف قطع نمیکنه 

بعد میگن خواهر شوهرا بدن🤦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو دعواشون دخالت نکن 

اما رک بهشون‌بگو لطفا تو خونه ی من بحث و دعواتونو نیارید

برید خونتون دعوا کنید و همو بکشید . اما تو خونه ی من درست رفتار کنید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تو دعواشون دخالت نکن اما رک بهشون‌بگو لطفا تو خونه ی من بحث و دعواتونو نیاریدبرید خونتون دعوا کنید و ...

خب یهو دعواشون شد و نزدیک بود به کتک کاری بکشه🤦🥴

واقعا اون وسط نمیشد بگم دعواتونو خونه من نیارید 

من فقط برام سواله که یه خانم چرا رفت آمد و قطع نمیکنه اخه؟؟؟

خب یهو دعواشون شد و نزدیک بود به کتک کاری بکشه🤦🥴واقعا اون وسط نمیشد بگم دعواتونو خونه من نیارید من ...

همینو بگو 

دقیقا تا دیدی دارن چپ چپ نگاه میکنن همو و با کنایه حرف میزنن و یه کم صداشون بلند شده ، خیلی قاطع اخطار بده که دعوا و مشکلاتتونو خونه ی من نیارید 

ابدا از هیچکدوم دفاع نکن . طرف هیچکدوم نباش . بگو دعواتون به من ربطی نداره و دوس ندارم دخالت کنم . دعواتونو ببرید خونتون‌ . اینجا میخواییم کنار هم آرامش داشته باشیم و باهم خوش باشیم 

بعد دست زنداداشتو بگیر ببر پیش خودت و باهم مشغول یه کاری شید . مثلا سالاد درست کنید . و موضوع حرف رو عوض کن 

این چیزی که بهت میگم شدیدا تجربه شده اس . باعث میشه واسه یارکشی بحث رو کش ندن و دعواشون رو خودشون سریع تر حل کنن . چون نمیتونن به خاطر مظلوم نمایی و یارکشی ، خونه ی بقیه مزاحمت ایجاد کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب یهو دعواشون شد و نزدیک بود به کتک کاری بکشه🤦🥴واقعا اون وسط نمیشد بگم دعواتونو خونه من نیارید من ...

خیلی دلایل میتونه باشه 

یک ترس از اینکه دوستشو از دست بده

شاید وابستگی و عادت

شاید بهانه . مثلا به این بهانه با برادرت صحبت کنه یا ازش حس محبت و توجه بگیره 

گاهی شخصیت نمایشی . دوس داره بقیه براش دلسوزی کنن 

شاید چیز دیگه ای دیده و به این بهانه میخواد از همسرش حرف بکشه

و هزاران دلیل دیگه