2777
2789
عنوان

راجع به همچین خانمی چه فکری میکنید

365 بازدید | 21 پست

برادرم و خانمش امروز برای بار چندم دعواشون شد تو خونه من 🥴

سر اینکه زن داداشم به برادرم میگه تو به همسر دوستت حس داری و ...

منم از دست زن داداشم خیلی عصبیم و واقعا درکش نمیکنم که چرا با وجود همچین حسی رابطشو با طرف قطع نمیکنه 

بعد میگن خواهر شوهرا بدن🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دعواشون دخالت نکن 

اما رک بهشون‌بگو لطفا تو خونه ی من بحث و دعواتونو نیارید

برید خونتون دعوا کنید و همو بکشید . اما تو خونه ی من درست رفتار کنید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تو دعواشون دخالت نکن اما رک بهشون‌بگو لطفا تو خونه ی من بحث و دعواتونو نیاریدبرید خونتون دعوا کنید و ...

خب یهو دعواشون شد و نزدیک بود به کتک کاری بکشه🤦🥴

واقعا اون وسط نمیشد بگم دعواتونو خونه من نیارید 

من فقط برام سواله که یه خانم چرا رفت آمد و قطع نمیکنه اخه؟؟؟

خب یهو دعواشون شد و نزدیک بود به کتک کاری بکشه🤦🥴واقعا اون وسط نمیشد بگم دعواتونو خونه من نیارید من ...

همینو بگو 

دقیقا تا دیدی دارن چپ چپ نگاه میکنن همو و با کنایه حرف میزنن و یه کم صداشون بلند شده ، خیلی قاطع اخطار بده که دعوا و مشکلاتتونو خونه ی من نیارید 

ابدا از هیچکدوم دفاع نکن . طرف هیچکدوم نباش . بگو دعواتون به من ربطی نداره و دوس ندارم دخالت کنم . دعواتونو ببرید خونتون‌ . اینجا میخواییم کنار هم آرامش داشته باشیم و باهم خوش باشیم 

بعد دست زنداداشتو بگیر ببر پیش خودت و باهم مشغول یه کاری شید . مثلا سالاد درست کنید . و موضوع حرف رو عوض کن 

این چیزی که بهت میگم شدیدا تجربه شده اس . باعث میشه واسه یارکشی بحث رو کش ندن و دعواشون رو خودشون سریع تر حل کنن . چون نمیتونن به خاطر مظلوم نمایی و یارکشی ، خونه ی بقیه مزاحمت ایجاد کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب یهو دعواشون شد و نزدیک بود به کتک کاری بکشه🤦🥴واقعا اون وسط نمیشد بگم دعواتونو خونه من نیارید من ...

خیلی دلایل میتونه باشه 

یک ترس از اینکه دوستشو از دست بده

شاید وابستگی و عادت

شاید بهانه . مثلا به این بهانه با برادرت صحبت کنه یا ازش حس محبت و توجه بگیره 

گاهی شخصیت نمایشی . دوس داره بقیه براش دلسوزی کنن 

شاید چیز دیگه ای دیده و به این بهانه میخواد از همسرش حرف بکشه

و هزاران دلیل دیگه