2777
2789
عنوان

راجع به همچین خانمی چه فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 21 پست
همینو بگو دقیقا تا دیدی دارن چپ چپ نگاه میکنن همو و با کنایه حرف میزنن و یه کم صداشون بلند شده ، خیل ...

والا اصلا وقت این چیزا نشد که 

داشتن میگفتن میخندیدن و تو گوشی نگاه میکردن

یهو دیدم زن داداشم گوشیو از دست برادرم کشید و برادرمم گوشیو گرفت و شروع کردن داد بیداد 😐

اگه با کنایه حرف بزنن و ... بله همین کارو میکنم قطعا

خیلی دلایل میتونه باشه یک ترس از اینکه دوستشو از دست بدهشاید وابستگی و عادتشاید بهانه . مثلا به این ...

والا من حس کردم خود زن داداشم با شوهر اون خانم رابطه خاصی داره که دوست نداره رفت آمد و قطع کنه🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اصلا وقت این چیزا نشد که داشتن میگفتن میخندیدن و تو گوشی نگاه میکردنیهو دیدم زن داداشم گوشیو از ...

زمانش مهم نیست 

حتی اگه دیدی دارن همو میزنن دستشونو بگیر . بگو تشریف ببرید خونتون همو بکشید . اینجا محل قتل و جنگ نیست 

قاطع و بلند بگو 

وقتی آروم شدن انگار هیچی نشده حرف رو عوض کن 

مثلا یه فیلم بذارید ببینیم ‌. یا بچه ها چایی میخورید؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا من حس کردم خود زن داداشم با شوهر اون خانم رابطه خاصی داره که دوست نداره رفت آمد و قطع کنه🥴

نه سریع فکر بد نکنیم 

من بعید میدونم برادرت هم کاری کرده باشه

بیشتر به نظر میاد حرف و مشکل دیگه ای دارن و با این بهانه میخوان همو اذیت کنن .یا برادرت توجه و محبتی که همسرش نیاز داره بهش نمیده ، خانوم هم به سمت گرفتن توجه منفی رفته 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه سریع فکر بد نکنیم من بعید میدونم برادرت هم کاری کرده باشهبیشتر به نظر میاد حرف و مشکل دیگه ای دار ...

تا همین امروز منم دقیقا همین فکرو میکردم دقیقاااا 

امروز با چیزایی که شنیدم فکرم عوض شد آخه متاسفانه 

الآنم واقعا مغزم درگیره و نتونستم بخوابم 

تا همین امروز منم دقیقا همین فکرو میکردم دقیقاااا امروز با چیزایی که شنیدم فکرم عوض شد آخه متاسفانه ...

اونا الان بغل هم خوابیدن و دعوا یادشون رفته 

بگیر راحت بخواب

اونا الان بغل هم خوابیدن و دعوا یادشون رفته بگیر راحت بخواب

اره واقعا خودمم همش همینو به خودم میگم 

ولی باز اعصابم خورده 

دلم برا بچشون میسوزه شب اول مدرسه رفتنی اعصاب بچه خورد شد