2777
2789
عنوان

راهکار قطعی واسه جای جوش🍀🍁🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 73 پست
عزیزم حدود ۹ سال جوش داشتم جای جوش هام لک شده بود الان بعد دوماه این پوستمه

سیب زمینی زدی یا سیب درختی ؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💕باید چقدر ادامه بدیم

دوماه هر شب بزن  بعد دوماه شروع کن تا آخر عمرت هفته ایی یکبار بزن 

یا حداقل ماهی دوبار بزن تا دیگه برنگرده

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

دوماه هر شب بزن بعد دوماه شروع کن تا آخر عمرت هفته ایی یکبار بزن یا حداقل ماهی دوبار بزن تا دیگه بر ...

الان مسئله ی اصلی اینه که سیب زمینی یا درختی ؟😂

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
سیب درختی ترجیحا سیب قرمز

آها ممنونم عزیزم ، فرقی می‌کنه سیب. زرد یا قرمز؟

سیب درختی ؟ یا سیب زمینی؟ ابشو میزدی یا کلا همشو میمالیدی تا صبح میزاشتی؟

درختی ،ترجیحا قرمز تفاله و آب باهم میمالیدم میخوابیدم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

[QUOTE=354442978]گفتم😂[/QUOT

آره عزیزم من دیر دیدمش😄

آها ممنونم عزیزم ، فرقی می‌کنه سیب. زرد یا قرمز؟

قرمز طب سنتی میگه بهتره پیدا نکردی سیب دیگه بزن

سیب درختی یا زمینیرندش چطوری رو صورتت میموند آبش را میزدی یا خود رنده ها هم میمالیدی نمیریختن موقع خ ...

سیبار درختی رنده میکردم یکم می‌مالید همه جای صورتم آروم میخوابیدم صبح میشستم به پارچه رو بالشتم گاهی می‌مالید ولی ارزش داشت 

پوست صورتم عکسش نگاه کن چه صااااف شده انگار کرم پودر زدم