2777
2789
عنوان

راهکار قطعی واسه جای جوش🍀🍁🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 73 پست
چه خفن...60 روز استمرار

آره چون هفته اول تاثیر گذاشت دیگه ولش نکردم الان همه میگن واقعا سیب تا این حد پوستت صاف کرده!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب نصف سیب رنده میکردم زدم به پوستم بعد ۶۰ شب کل جوش و لک و همه چی رفت سیب رنده شده میذاشتم یه پا ...

عزیزم منظورت سیب زمینیه یا سیب درختی میوه؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
آره چون هفته اول تاثیر گذاشت دیگه ولش نکردم الان همه میگن واقعا سیب تا این حد پوستت صاف کرده!

سیب درختی یا زمینی

رندش چطوری رو صورتت میموند آبش را میزدی یا خود رنده ها هم میمالیدی نمیریختن موقع خواب

اللهم عجل لولیک الفرج 
پیامی که گذاشتین پاک کردین ؟من ندیدم چیزی

نه گلم صفحه ۲ هست

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
پول میخواد 😔

حداقل آبرسان و ضد آفتاب توی روتینت باشه ، لازم خیلی هم گرون باشه از برندهای ارزون تر استفاده کن

از قبل هم دارینمن نمیدونم قبل چطور بودینن من جای جوش هم زیاد دارم ۶ ساله جوش میزنم

عزیزم حدود ۹ سال جوش داشتم جای جوش هام لک شده بود الان بعد دوماه این پوستمه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....