2777
2789
عنوان

راهکار قطعی واسه جای جوش🍀🍁🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 73 پست
سپاسگزارمیکی تاپیک زد ماشالله مطلب شما خیلی جذابتر بود🤣🤣🤣🤣

آره من خودمم واسم جالب بود😂

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
سپاسگزارمیکی تاپیک زد ماشالله مطلب شما خیلی جذابتر بود🤣🤣🤣🤣

خخخخ 

گفتم اگر پوستم خوب بشه به همه یاد میدم بزنن آنقدر عذاب کشیدم

کل فامیل هر شب سیب میزنن😁💔

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ گفتم اگر پوستم خوب بشه به همه یاد میدم بزنن آنقدر عذاب کشیدمکل فامیل هر شب سیب میزنن😁💔

جنس پوستت چیه گلم ؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

خانما من عکس صورتم از صفحه ۳ پاک نکردم هر کس زد تاثیر دید برای امضام دعا کنه التماس دعا

بمونه عکس برای آیندگان ببینن بدرد کسی بخوره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خانما من عکس صورتم از صفحه ۳ پاک نکردم هر کس زد تاثیر دید برای امضام دعا کنه التماس دعابمونه عکس برا ...

ممنونم که تجربتو گفتی عزیزدلم 💝

ممنونم که تجربتو گفتی عزیزدلم 💝

خواسش میکنم عزیزم آن شاالله پوستت آینه بشه 

عزیزم اگه سیب زدی سیب اسید داره توش دیگه هیچی بجز سیب برای جوش نزن صورتت زخم میشه

خواسش میکنم عزیزم آن شاالله پوستت آینه بشه عزیزم اگه سیب زدی سیب اسید داره توش دیگه هیچی بجز سیب برا ...

من از ترتینوئین استفاده کردم خیلی تاثیرش خوب بود اما از سیب هم استفاده میکنم یه مدت که پوستم بهتر بشه چون مواد طبیعی پوست رو خیلی شاداب میکنن

اگه سیب بزنم دیگه پمادی استفاده نمیکنم