sanaziiiiuu مدیر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 عنوان راهکار قطعی واسه جای جوش🍀🍁🥀 | مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 73 پست بچه ها بیاین راهی که خودم واسه رفع جای جوش هام امتحان کردم و به نتیجه رسیدم رو بهتون بگم آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭 1403/06/31 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 کل صوررررتم جوش بود برام معجزه شد واقعا ممنونم فقط سیب شب تا صب؟
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 چه خفن...60 روز استمرار آره چون هفته اول تاثیر گذاشت دیگه ولش نکردم الان همه میگن واقعا سیب تا این حد پوستت صاف کرده! التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 خواهش میکنم عزیزم، روتین پوستیت رو حتما رعایت کن تا تاثیرش واست بهتر باشه پول میخواد 😔
rahaکنکوری عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1367 خیلی ارزونه گلم زیر ۲۰ تومنه ، من خودمم خیلی هزینه کردم اما فقط این تأثیر داشت واسم پیامی که گذاشتین پاک کردین ؟من ندیدم چیزی دانشجو حسابداری👩🎓
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 ممنونم فقط سیب شب تا صب؟ بذار از پوست الانم عکس بدم التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 هر شب نصف سیب رنده میکردم زدم به پوستم بعد ۶۰ شب کل جوش و لک و همه چی رفت سیب رنده شده میذاشتم یه پا ... عزیزم منظورت سیب زمینیه یا سیب درختی میوه؟ آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
سمنو66 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 1452 آره چون هفته اول تاثیر گذاشت دیگه ولش نکردم الان همه میگن واقعا سیب تا این حد پوستت صاف کرده! سیب درختی یا زمینیرندش چطوری رو صورتت میموند آبش را میزدی یا خود رنده ها هم میمالیدی نمیریختن موقع خواب اللهم عجل لولیک الفرج
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 بذار از پوست الانم عکس بدم از قبل هم دارینمن نمیدونم قبل چطور بودینن من جای جوش هم زیاد دارم ۶ ساله جوش میزنم
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 پیامی که گذاشتین پاک کردین ؟من ندیدم چیزی نه گلم صفحه ۲ هست آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
نازعسلی عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 4282 مرسی دوستان که تجربه هاتون رو میگین 💙 می آید هر آنچه باید 🌱
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 پول میخواد 😔 حداقل آبرسان و ضد آفتاب توی روتینت باشه ، لازم خیلی هم گرون باشه از برندهای ارزون تر استفاده کن آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 آره چون هفته اول تاثیر گذاشت دیگه ولش نکردم الان همه میگن واقعا سیب تا این حد پوستت صاف کرده! خب باز تا کی باید ادامه بدیم چون جوش جدیدم در میاد ول کنیم دیگ اره؟
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 حداقل آبرسان و ضد آفتاب توی روتینت باشه ، لازم خیلی هم گرون باشه از برندهای ارزون تر استفاده کن هرچی هرچی جواب نمیده خب
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 از قبل هم دارینمن نمیدونم قبل چطور بودینن من جای جوش هم زیاد دارم ۶ ساله جوش میزنم عزیزم حدود ۹ سال جوش داشتم جای جوش هام لک شده بود الان بعد دوماه این پوستمه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 عزیزم حدود ۹ سال جوش داشتم جای جوش هام لک شده بود الان بعد دوماه این پوستمه 💕باید چقدر ادامه بدیم