sanaziiiiuu مدیر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 عنوان راهکار قطعی واسه جای جوش🍀🍁🥀 | مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 73 پست بچه ها بیاین راهی که خودم واسه رفع جای جوش هام امتحان کردم و به نتیجه رسیدم رو بهتون بگم آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭 1403/06/31 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 مرسی دوستان که تجربه هاتون رو میگین 💙 خواهش میکنم❤️ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 عزیزم حدود ۹ سال جوش داشتم جای جوش هام لک شده بود الان بعد دوماه این پوستمه سیب زمینی زدی یا سیب درختی ؟ آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
۸۶۴۸اوم عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2058 عزیزم حدود ۹ سال جوش داشتم جای جوش هام لک شده بود الان بعد دوماه این پوستمه سیب درختی ؟ یا سیب زمینی؟ ابشو میزدی یا کلا همشو میمالیدی تا صبح میزاشتی؟
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 💕باید چقدر ادامه بدیم دوماه هر شب بزن بعد دوماه شروع کن تا آخر عمرت هفته ایی یکبار بزن یا حداقل ماهی دوبار بزن تا دیگه برنگرده التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 دوماه هر شب بزن بعد دوماه شروع کن تا آخر عمرت هفته ایی یکبار بزن یا حداقل ماهی دوبار بزن تا دیگه بر ... الان مسئله ی اصلی اینه که سیب زمینی یا درختی ؟😂 آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 سیب زمینی زدی یا سیب درختی ؟ سیب درختی ترجیحا سیب قرمز التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
آتیبارون عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 621 دوماه هر شب بزن بعد دوماه شروع کن تا آخر عمرت هفته ایی یکبار بزن یا حداقل ماهی دوبار بزن تا دیگه بر ... متشکر🍁💕
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 الان مسئله ی اصلی اینه که سیب زمینی یا درختی ؟😂 گفتم😂 التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 سیب درختی ترجیحا سیب قرمز آها ممنونم عزیزم ، فرقی میکنه سیب. زرد یا قرمز؟ آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 سیب درختی ؟ یا سیب زمینی؟ ابشو میزدی یا کلا همشو میمالیدی تا صبح میزاشتی؟ درختی ،ترجیحا قرمز تفاله و آب باهم میمالیدم میخوابیدم التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 [QUOTE=354442978]گفتم😂[/QUOTآره عزیزم من دیر دیدمش😄 آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 آها ممنونم عزیزم ، فرقی میکنه سیب. زرد یا قرمز؟ قرمز طب سنتی میگه بهتره پیدا نکردی سیب دیگه بزن التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
۸۶۴۸اوم عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2058 درختی ،ترجیحا قرمز تفاله و آب باهم میمالیدم میخوابیدم سپاسگزارمیکی تاپیک زد ماشالله مطلب شما خیلی جذابتر بود🤣🤣🤣🤣
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4722 سیب درختی یا زمینیرندش چطوری رو صورتت میموند آبش را میزدی یا خود رنده ها هم میمالیدی نمیریختن موقع خ ... سیبار درختی رنده میکردم یکم میمالید همه جای صورتم آروم میخوابیدم صبح میشستم به پارچه رو بالشتم گاهی میمالید ولی ارزش داشت پوست صورتم عکسش نگاه کن چه صااااف شده انگار کرم پودر زدم التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....